Calorifere cadou pentru cazanele cu gazeificare Megatherm!

Actualizat la 20 August, 2019 at 09:05 am

Pana la sfarsitul lunii ianuarie mai puteti achizitiona cazane cu gazeificare Megatherm impreuna cu doua calorifere din aluminiu cadou. Megatherm este un cazan din otel sudat care este proiectat pe principiul gazeificarii totale si al arderii pirolitice, obtinandu-se in special o combustie cu randament mare si ecologica a bucatilor de lemn. Gazeificarea lemnului, urmata de arderea gazelor de lemn in focare, asigura o aprindere optima a intregii cantitati de materiale combustibile. Cazanele sunt disponobile in 6 variante cu puteri intre 18 si 70 de kw.

Controlul complet electronic al functiilor

Functionarea cazanului Megatherm este controlata printr-un tablou de comanda electronic cu functii utile pentru economia de energie. Ventilatorul de aspiratie instalat pe colectorul de gaze arse, este controlat in functie de temperatura de retur dorita. Modularea vitezei ventilatorului asigura reglarea corecta a temperaturii de retur a cazanului, cu confort sporit si economie de energie electrica la utilizare.

Pompa de circulatie pe circuitul de incalzire functioneaza mereu la temperatura cea mai mare a cazanului, pentru a minimaliza rata de condensatie si a proteja suprafetele de incalzire ale cazanului.

Fiecare calorifer este format din 8 elementi. Fiecare element de calorifer are 3 aripioare interioare si 2 exterioare ce conferaradiatorului o inertie termica scazuta si o eficacitate ridicata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.