Calorifer din otel tip panou Habitat

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:44 am

Caloriferele de otel sunt compacte si se livreaza la panou, sunt nedemontabile si prezinta cateva avantaje importante. Au o durata de exploatare mare si o rezistenta crescuta la factori externi. Intretinerea caloriferelor de otel este usor de facut iar designul este special, suprafata exterioara a radiatorului fiind finisata cu un strat de pulbere aplicata electrostatic si, caloriferul fiind apoi uscat in cuptor.

Caloriferele panou Habitat sunt degresate si tratate cu fosfor de fier pasivizat. Randamantul termic este considerat de catre specialisti, ca fiind unul bun, recomandat pentru instalatii interioare de incalzire, atat rezidentiale si cat si comerciale. Presiunea maxima de lucru este de 10 bar (presiunea de proba urcand pana la 13 bar) iar temperatura maxima a agentului termic este de 120 de grade Celsius. Radiatoarele sunt produse si testate conform normei EN442.

 

Circulatia apei prin caloriferul din otel de tip panou Habitat se realizeaza prin sistem fagure ce creste eficienta radiatorului. Produsul este echipat cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere, diferit in functie de lungimea caloriferului, cu 4 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 400 si 1600  mm si cu 6 prinderi pentur radiatoare cuprinse intre 1700 si 3000 mm.

Romstal acorda o perioada extinsa de garantie, de 120 luni pentru caloriferul din otel tip panou Habitat montat in instalatie proprie si, respectiv de 36 luni pentru radiatorul de otel Habitat montat in instalatie centralizata.

Caloriferul din otel tip panou de la Habitat este disponibil in alb, are o inaltime de 600 mm, o adancime de 104 mm, o lungime de 1000 mm, cu un volum interior de 6,07 litri. Masa radiatorului de otel Habitat este de 29,64 de kilograme.  Puterea termica nominala este calculata la 90/70-20=60 de grade Celsius.

Grosimea panoului radiatorului Habitat este de 0,7 mm la masca, 1,15 mm la panou si 0,4 mm la aripioare. Distant dintre axe este de 549 mm, iar cele patru racorduri sunt de 1/2″.

Caloriferele din otel tip panou Habitat sunt printre cele mai bine vandute radiatoare din Romania.

Produsul este disponibil la pret redus in cadrul campaniei “Incredibil de… accesibil”, pe magazinul online www.romstal.ro, la acest link.

Pentru a beneficia de reduceri speciale, va recomandam sa vizitati si pagina http://www.facebook.com/romstalromania

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.