Calitate la un preț accesibil cu plăcile ceramice Atrium Alpha de la Pamesa

Amenajeaza-ti casa cu placi ceramice moderne din seria Atrium Alpha de la Pamesa Spania. Colecția de gresie si faianta combina nuante naturale calde de bej, gri si alb avand o textura placuta, asemanatoare cu betonul sau piatra. Pentru a sparge monotonia, in acceasi serie exista modele de placi care prezinta dungi sau au stil mozaicat.

Seria Atrium AlphaPamesa Ceramica, compania mamă a grupului Pamesa, își propune să fie un punct de referință în designul, fabricarea și comercializarea produselor ceramice. Compania pune accent pe nevoile clienților săi și garantează o calitate excelentă pentru produsele sale.

Atrium Alpha, aceasta serie minunata de gresie si faianta, redefineste orice incapere in care va fi montata. Nuantele placilor alese cu mare atentie dau un plus de personalitate camerelor. Depinde doar de dumneavoastra sa faceti alegerea oportuna pentru a va imbunatati starea de spirit.Atrium Alpha Pamesa

La Romstal gasiti gresie si faianta Atrium Alpha cu dimensiunile 45×45 cm (gresie) si 25×70 cm (faianta). Dimensiunile generoase ajuta la o montare rapida si facila. Colectia este potrivita pentru cei care doresc sa dea un plus de eleganta si simplitate camerelor.

Atrium Alpha va da acea frumusete clasica fiecarei camere in care se va regasi. Pe langa design, seria se remarca si prin alte avantaje – prin duritate, rezistenta, longevitate. Placile ceramice Atrium Alpha pot face fata cu brio socurilor mecanice si termice. Curatarea placilor ceramice se face usor, apeland la orice tip de solutii pentru gresie si faianta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *