Căldură la un click distanță pe romstal.ro – Caloriferele Eccorad au acum preț redus

Profită de reducerile de început de an din magazinele Romstal! În această perioadă ai caloriferul de oțel tip panou Eccorad cu inaltimea de 400 mm și lungimea de 2600 de mm la un pret redus cu 11%, de la 440 de lei la 390 de lei!

Calorifere EccoradCaloriferele Eccorad disponibile la Romstal sunt echipamente de ultimă generație care vă vor asigura confortul în zilele friguroase de iarnă! Ele vin echipate cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere. Deoarece sunt prevazute cu aripioare pentru disiparea caldurii, ele maresc randamentul caloriferului cu aproximativ 30%. Modelul pe care vi-l prezentăm astăzi se pretează excelent pentru majoritatea incaperilor.

Caloriferul Eccorad nu vrea să iasă în relief decât prin performanța sa la încălzire. Căldura pe care o așteptați va fi asigurată de un radiator cu un design clasic, curat, care îl ajută sa se incadreze usor in orice tip de camera. Are o culoare albă, neutră, datorită faptului ca este finisat cu un strat de pulbere aplicata electrostatic, care este ulterior uscata in cuptor. Caloriferele Eccorad sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. In ceea ce priveste circulatia apei prin panou aceasta se realizeaza prin sistemul fagure ceea ce creste eficienta radiatorului.

Verificare calorifere dupa aerisireIntrați în noul an, 2020, cu radiatoare Eccorad la pret avantajos. Ele sunt foarte rezistente datorita materialului de fabricatie, oțelul, cel care, de altfel, garanteaza si o incalzire foarte rapida a incaperilor. Caloriferul de otel lucreaza fara probleme chiar si la temperaturi mari si va ajuta sa obtineti o importanta economie financiara datorita faptului ca radiatorul se incalzeste repede si centrala functioneaza o perioada mica de timp. Asadar, aveti toate motivele sa achizitionati calorifere din otel Eccorad!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *