Căldură la un click distanță pe romstal.ro – Caloriferele Eccorad au acum preț redus

Profită de reducerile de început de an din magazinele Romstal! În această perioadă ai caloriferul de oțel tip panou Eccorad cu inaltimea de 400 mm și lungimea de 2600 de mm la un pret redus cu 11%, de la 440 de lei la 390 de lei!

Calorifere EccoradCaloriferele Eccorad disponibile la Romstal sunt echipamente de ultimă generație care vă vor asigura confortul în zilele friguroase de iarnă! Ele vin echipate cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere. Deoarece sunt prevazute cu aripioare pentru disiparea caldurii, ele maresc randamentul caloriferului cu aproximativ 30%. Modelul pe care vi-l prezentăm astăzi se pretează excelent pentru majoritatea incaperilor.

Caloriferul Eccorad nu vrea să iasă în relief decât prin performanța sa la încălzire. Căldura pe care o așteptați va fi asigurată de un radiator cu un design clasic, curat, care îl ajută sa se incadreze usor in orice tip de camera. Are o culoare albă, neutră, datorită faptului ca este finisat cu un strat de pulbere aplicata electrostatic, care este ulterior uscata in cuptor. Caloriferele Eccorad sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. In ceea ce priveste circulatia apei prin panou aceasta se realizeaza prin sistemul fagure ceea ce creste eficienta radiatorului.

Verificare calorifere dupa aerisireIntrați în noul an, 2020, cu radiatoare Eccorad la pret avantajos. Ele sunt foarte rezistente datorita materialului de fabricatie, oțelul, cel care, de altfel, garanteaza si o incalzire foarte rapida a incaperilor. Caloriferul de otel lucreaza fara probleme chiar si la temperaturi mari si va ajuta sa obtineti o importanta economie financiara datorita faptului ca radiatorul se incalzeste repede si centrala functioneaza o perioada mica de timp. Asadar, aveti toate motivele sa achizitionati calorifere din otel Eccorad!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *