Cadou de la Romstal în luna august! La fiecare aparat de aer condiționat Habitat achiziționat primești GRATUIT un modul Wi-Fi

Incepand cu 6 August 2020, pana la sfarsitul lunii, clientii finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), Reprezentantele si Francizele Romstal vor primi cadou la fiecare aparat de aer conditionat Habitat WIFI achizitionat, un modul Wi-Fi, cod 81AC0205 (in momentul facturarii, modulul wi-fi va aparea pe factura cu valoare 0). Oferta este valabila in limita de 1800 de bucati.

Produse participante:

COD

ARTICOL               DENUMIRE ARTICOL

81AC0214            AER CONDITIONAT HABITAT, 9000 BTU

81AC0210            AER CONDITIONAT HABITAT WI-FI, 9000 BTU

81AC0215            AER CONDITIONAT HABITAT, 12000 BTU

81AC0216            AER CONDITIONAT HABITAT, 18000 BTU

81AC0217            AER CONDITIONAT HABITAT, 24000 BTU

81AC0205            MODUL WI-FI PENTRU SPLITURI VISION/HABITAT WI-FI

Modulul WI-FI iti permite sa controlezi aparatul de aer conditionat de la distanta. Vara va fi astfel mai usor de trecut cu unul din aparatele noastre de aer conditionat. Va punem la dispozitie aparate AC de diverse puteri (9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU, 24000 BTU) care sa deserveasca fara nicio problema orice tip de locuinta indiferent de suprafata acesteia.

Noile aparate de aer conditionat Romstal Habitat se remarca prin modul economic si eficient de functionare. Iar unul dintre avantajele majore este ca, prin intermediul modulului Wi-FI pe care il veti primi in oferta, il veti putea controla mai usor si mai precis. Astfel aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT va putea fi programat si gestionat prin intermediul unei interfete simple direct de pe telefon. Nu veti avea nevoie decat de o conexiune la internet si veti putea porni, opri sau seta aparatul prin intermediul telefonului dumneavoastra. Tehnologia moderna implementata permite funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, ce permite verificarea lunara a consumului de energie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 772 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *