Cădițe de duș ceramice de la Roca

Romstal va propune astazi cateva modele de cadite de dus din ceramica de la producatirul Roca. Acestea sunt disponibile in trei forme: semirotunda, patrata si dreptunghiulara, cu precizarea ca aceasta din urma poate fi achizitionata in doua dimeniuni: 100cmx70cm si 120cmx80cm.

Caditele de dus ceramice Roca patrate sau dreptunghiulare pot fi montate la perete, pe colt sau in nisa. In schimb cea semirotunda se poate monta doar pe colt. Caditele de dus au o latura neglazurata (cea semirotunda are doua laturi neglazurate) pentru a facilita montajul langa perete.

banner-ai321-01

Carateristici:

– rezistenta si durabilitate

– usor de curatat si de mentinut igiena datorita stratului de glazura

– suprafata cu model impotriva alunecarii

Principalul motiv pentru care aceste cadite ceramice se preteaza baii dumneavoastra il reprezinta pretul excelent. De asemenea puteti fi siguri de plusul de securitate si durabilitate pe care aceastea il ofera. Caditele ceramice se deosebesc de cele din acril, in primul rand, pentru perioada de folosinta mai lunga, suprafetele din material ceramic dovedindu-se mai rezistente la umiditate. Veti aprecia caditele de Roca pentru ca sunt proiectate atent pentru un grad ridicat de igiena fiind, de asemenea, usor de intretinut.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *