Cadă din acril Romstal Mira – Confort maxim cu investiție minimă

Astăzi îți prezentăm cada Romstal Mira realizată din acril sanitar de calitare superioară. Vorbim de o cadă foarte rezistentă, dublu ranforsată, care este, în același timp, extrem de elegantă și funcțională. Cada Mira este un produs exclusiv Romstal creat pentru a vă aduce satisfacție deplină. Ne ghidăm după motto-ul “calitate la preț bun”, de aceea ne-am dorit să creăm o cadă frumoasă, spațioasă și ușor de folosit.

Cadă din acril Romstal MiraCada ROMSTAL MIRA cu formă interiorară rotunjită, care asigură o postură confortabilă a corpului în timp ce faceți baie este produsul care vă va aduce relaxarea zi de zi. Odată achiziționată ea este simplu de montat. Vine cu suport și picioare reglabile pe înălțime pentru a fi poziționată cât mai facil. Poate fi montată cu pano fontal și lateral, care se achiziționează separat.

Dacă vă întrebați de ce vă recomandăm să alegeți această cadă din acril, trebuie să vă divulgăm o serie de avantaje ale acesteia. Mai întâi aducem în discuție prețul foarte competitiv. Este foarte ieftin să schimbați cada cu una din acril, tocmai pentru că aceste produse sunt ușor de fabricat fapt care se reflectă în prețul final. Datorită acrilului, material mult mai ușor decât fonta, cada are o greutate redusă fapt care ne ajută foarte mult când vine vorba de instalare.

Cada de baie din acril are o rezistență mare în timp, nu se ciobește și nu se deformează, materialul având proprietatea de a reveni la forma inițială. Puteți sta liniștiți și în ceea ce privește decolorarea. Acrilul este turnat în masă și își păstrează proprietățile.

Cada de acril Romstal Mira vă va uimi cu o bună inerție termică, fapt care o ajută să mențină temeperatura potrivită a apei pentru mai multă vreme. Și avantajul este că nu vorbim numai de temperatura apei. Acrilul preia temeperatura mediului, ceea ce semnifică o căldură constantă a pereților căzii.

Profitați acum de aceste avantaje evidente și bucurați-vă de aspectul simplu și curat pe care îl are această cadă minunată.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Cadă din acril Romstal Mira – Confort maxim cu investiție minimă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *