Cada Connect Air Duo – Eleganță clasică și eficiență maximă

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:00 pm

Binecunoscutul producător de obiecte sanitare, Ideal Standard, propune o cadă din acril care îmbină perfect fomele clasice dar practice cu frumusețea modernă oferită de marginile subțiri și liniile clare ale seriei care oferă o notă degajată, aparte, oricărei încăperi de baie.

Seria Connect Air se definește drept “lumina care înfrumusețează spațiul” iar acest lucru este perfect vizibil odată cu montarea acestei căzi de baie absolut superbe. Connect Air Duo este un produs clasic, practic, stilizat și eficient care transformă baia personală într-un spațiu de relaxare și confort. Este soluția perfectă pentru cei care apreciază frumusețea, confortul și stilul personal.

Căzile Connect Air se potrivesc perfect în orice baie datorită formelor simple, culorii și a materialului din care este confecționată, acrilul. Acest material este recunoscut datorită proprietăților sale care mențin temperatura constantă a apei pentru o perioadă de timp mai îndelungată, lucru pe care Ideal Standard l-a aplicat cu succes în producția acestei căzi.

Cada Connect Air Duo are o lungime de 180 de cm și o lățime de 80 de cm fiind destul de spațioasă pentru a vă permite o baie relaxantă acoperiți de spumă. Vă va fi foarte ușor să o mențineți curată datorită suprafeței netede, neporoase, rezistentă la contactul cu agenții de curățare. Trebuie amintit că suprafața căzii este una rezistentă la zgârieturi.

Experiența de peste 100 de ani a celor de la Ideal Standard se transferă perfect în designul simplu dar cu un înalt standard de calitate al căzii Connect Air Duo. Aceasta ne va ajuta să facem băi ideale, pline de relaxare, voie bună, împrospătare și întinerire. Odată ce ați pășit în interiorul căzii veți uita de griji datorită frumuseței personalizate a acesteia, cada îmbrățisându-vă și încălzindu-vă atât la exterior cât și la interior.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *