Cada Connect Air Duo – Eleganță clasică și eficiență maximă

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:00 pm

Binecunoscutul producător de obiecte sanitare, Ideal Standard, propune o cadă din acril care îmbină perfect fomele clasice dar practice cu frumusețea modernă oferită de marginile subțiri și liniile clare ale seriei care oferă o notă degajată, aparte, oricărei încăperi de baie.

Seria Connect Air se definește drept “lumina care înfrumusețează spațiul” iar acest lucru este perfect vizibil odată cu montarea acestei căzi de baie absolut superbe. Connect Air Duo este un produs clasic, practic, stilizat și eficient care transformă baia personală într-un spațiu de relaxare și confort. Este soluția perfectă pentru cei care apreciază frumusețea, confortul și stilul personal.

Căzile Connect Air se potrivesc perfect în orice baie datorită formelor simple, culorii și a materialului din care este confecționată, acrilul. Acest material este recunoscut datorită proprietăților sale care mențin temperatura constantă a apei pentru o perioadă de timp mai îndelungată, lucru pe care Ideal Standard l-a aplicat cu succes în producția acestei căzi.

Cada Connect Air Duo are o lungime de 180 de cm și o lățime de 80 de cm fiind destul de spațioasă pentru a vă permite o baie relaxantă acoperiți de spumă. Vă va fi foarte ușor să o mențineți curată datorită suprafeței netede, neporoase, rezistentă la contactul cu agenții de curățare. Trebuie amintit că suprafața căzii este una rezistentă la zgârieturi.

Experiența de peste 100 de ani a celor de la Ideal Standard se transferă perfect în designul simplu dar cu un înalt standard de calitate al căzii Connect Air Duo. Aceasta ne va ajuta să facem băi ideale, pline de relaxare, voie bună, împrospătare și întinerire. Odată ce ați pășit în interiorul căzii veți uita de griji datorită frumuseței personalizate a acesteia, cada îmbrățisându-vă și încălzindu-vă atât la exterior cât și la interior.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *