Cada Alegria de la Belform – Răsfăț maxim la baie

Te afli in cautarea unei cazi simple din acril care sa aiba un pret competitiv? Solutia este, fara doar si poate, cada din material acrilic Alegria de la Belform produsa chiar in Romania. Este exact ceea ce cautati! Forma sa simpla data de liniile clare o ajuta sa se incadreze in orice tip de baie. Cada construita din acril antibacterian este disponibila atat in varianta de 150 de cm cat si in cea de 170 de cm.

Cada Alegria de la BelformDesignul interior cu forme rotunde nu numai ca este atractiv din punct de vedere estetic dar se dovedeste si foarte confortabil pentru spate astfel incat relaxarea utilizatorilor sa fie totala. Baia in cada trebuie sa fie un moment de bucurie intensa, un prilej de rasfat pe care ai vrea sa-l prelungesti la nesfârsit. Cada din acril are avanatul ca imprumuta foarte repede caldura de la apa astfel incat niciodata nu vei risca sa intri intr-o cada ai carei pereti sunt reci desi apa calda curge de cateva minute bune. De asemenea, trebuie sa stii ca, spre deosebire de dusul comun, baia în cadă are proprietati terapeutice si relaxante recunoscute din cele mai vechi timpuri. Nu trebuie sa fii doctor sa-ti dai seama ca la sfarsitul unei zile de munca, o baie calda este tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și a reveni din nou in forma.Cada de baie Alegria de 150 de cm

Cada Alegria de la Belform realizată din acril rezistent, durabil și foarte plăcut la atingere se întreține foarte ușor și nu se deteriorează în timp. Suprafața netedă împiedică depunerile de calcar și formarea petelor gălbui. Cada rezistă foarte bine la zgărieturi, lovituri sau contactul cu substanțe corozive. O putem utiliza în deplină siguranță, căci este și foarte igienică în condițiile curățării regulate.

Alege și tu cada din acril Alegria, una ideală pentru orice tip de baie, fiind destinată uzului frecvent! Vă veți bucura de avantajele ei dar și de un design special care vă va conferi mai mult confort.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Cada Alegria de la Belform – Răsfăț maxim la baie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *