Cabinele de duș cu hidromasaj Vega de la Romstal – Confort, eficiență și eleganță

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:05 pm

Cabina de dus cu hidromasajPentru cei care iau în calcul instalarea unei cabine de duș în baia proprie, cabinele de duș cu hidromasaj Vega de la Romstal reprezintă varianta cea mai bună. Indiferent de suprafaţa băii, sau stilul de amenajare, ele se vor încadra perfect şi, mai important, bugetul nu va fi afectat, acestea având prețuri excelente.

Aceste cabine cu hidromasaj reprezintă combinaţia perfectă între eleganță, eficienţă şi confort. Spre deosebire de cabinele de duș fără hidromsaj ele oferă mai multe opţiuni. De exemplu, sunt extrem de potrivite pentru cei care vor să facă un duş rapid dar performant, dar și o baie relaxantă care să alunge oboseala. Aceste clipe de răsfăţ al simţurilor se simt cel mai bine în cabina de duș Vega cu cădiță înaltă.

Jeturile de hiromasaj cu apă caldă întind pielea, întinerind-o, și relaxează mușchii. De asemenea ele vor face un msaj performant celor care au dureri de spate sau umeri.

Printre avantajele evidente pe care le obțineți alegând o cabină de duș Vega enumerăm: locul câștigat în baie, instalarea uşoară, consum de apă mult redus, accesul facil (mai ales pentru persoanele în vârstă).

Cabina cu hidromasajCabinele de duş Vega sunt foarte spaţioase având o înălţime de 218 cm, în timp ce lăţimea și lungimea încep cu dimensiunile clasice de 90×90 cm ajungând la 120×80 cm. Ele nu oferă în plus doar jeturi de hidromasaj pentru relaxare şi stimulare, panoul de comandă cu ecran tactil integrat permițând de asemenea functii de: ventilație, iluminare, radio și bluetooth.

Cabinele inovatoare Vega vă vor ține conectat la cele mai noi știri, sau vă vor descreți fruntea cu hit-urile momentului chiar în timpul băii. După duș veți porni ventilatoarele pentru dezaburirea geamurilor. Beneficiați de aceste detalii care fac diferenţa ele permițându-vă să vă bucurați de fiecare clipă petrecută în interiorul cabinei.

Cabinele de duş Vega sunt facil de montat și uşor de întreţinut. Geamurile de sticlă beneficiază de un tratament care împiedică depunerile de calcar și sunt ușor de șters. Cădiţa se curăţă cu detergenţi, iar pereţii de sticlă, cu soluții speciale pentru geamuri şi sticlă.

La Romstal vei gasi mai multe modele de cabine de dus cu hidromasaj Vega. Puteti opta pentru o cabina de dus cu cadita semirotunda, patrata sau dreptunghiulara. In privinta materialului utilizat la fabricarea caditelor, acrilul, acesta se dovedeste excelent datorita raportui calitate/pret.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *