Cabine de duș Kroner, perfecte pentru o baie minunată

Pentru cei care doresc sa traiasca experienta unui dus minunat, cabinele Kroner de la Romstal reprezinta prima si cea mai inteleapta alegere. Va prezentam in articolul anterior cateva modele de cabine de dus cu hidromasaj care sa va uimeasca de la prima utilizare. Suratele lor sunt mai ieftine deoarece nu au implementata tehnologia hidromasajului. Ele se adreseaza celor mai activi dintre noi, cei care nu au timp sa se bucure de masaje, ci vor pur si simplu sa se curete rapid si eficient.

Ele sunt de diferite forme si dimensiuni pentru a se incadra la perfectie in spatiul destinat. Ele se monteaza foarte usor pozitionandu-se pe un perete sau in coltul baii.

Cabinele de dus Kroner sunt semirotunde, patrate sau dreptunghiulare pentru a oferi diferite optiuni celor care doresc sa-si mobileze baia cu un astfel de obiect. Ele au usi din sticla transparenta foarte rezistenta, cu grosimea de 6mm. Se gasesc pe culoarea alba sau cromate.

Cabinele de dus Kroner suntfoarte potrivite in spatiile reduse, in care se doreste combinarea celor doua elemente: dusul si cada. Totusi, trebuie amintit ca pachetul NU include cadita de dus. Rolele din partea de jos sunt echipate cu sistem de detasare rapida pentru a permite curatarea usoara a profilului inferior.

O cabina de dus permite exploatarea spatiului pe verticala, spre deosebire de cada, unde spatiul folosit este cel orizontal. Paleta de preturi pentru cabinele de dus Kroner este foarte permisiva. Pretul de pe siteul Romstal nu include cadita de dus. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *