Cabine de duș Kroner – Eleganță și funcționalitate fără cusur

Cu toții ne dorim să ne amenajăm baia într-un mod deosebit. Cum facem asta dar, în același timp, să economisim spațiu? Soluția cea mai bună este aceea de a opta pentru o cabină de duș. La Romstal avem cabine de duș exclusive la prețuri excelente. Seria de cabine Kroner beneficiază de reduceri de până la 20%!

cabine de duș

Alege cabine de duș semirotunde sau rectangulare, cu usi batante sau culisante care să se potrivească perfect băii tale. Cabinele de duș au sticlă securizată clară mată sau sablată pentru a fi ușor de integrat în orice tip de design. Aceasta poate suporta temperaturile variate ale apei, contactul îndelungat cu apa și uzura în timp. Curățarea se realizează simplu, cu produse speciale, iar întreținerea nu presupune nimic deosebit.

Este mult mai convenabil să achiziționăm o cabină de duș, decât o cadă, deoarece astfel ne putem permite o mai mare lejeritate de mișcare și putem dispune de un extra spațiu util. Cabina de duș prezintă o mai mare siguranță în folosire. Aceasta nu este predispusă la a facilita producerea micilor accidente datorate alunecării, precum se întâmplă în cazul în care utilizați o cadă. Spațiul de contact este mai mic în cazul cabinei și, în plus, aceasta este dotată cu geamuri foarte rezistente ce împiedică posibilitatea căderii.

Cu ajutorul cabinei de duș veți beneficia de tot confortul de care aveți nevoie, fără să pierdeți timp sau să risipiți resurse. Dușul prezintă mai multe avantaje, printre care faptul că presupune un consum diminuat de apă.

Cabina de duș este o variantă mult mai pragmatică pentru a beneficia de dușul zilnic. De cele mai multe ori preferăm dușurile rapide băilor îndelungate deoarece nu dispunem de timpul necesar sau dispoziția corespunzătoare. Cabina de duș este exact ce vă trebuie dacă sunteți o persoană dinamică, activă, cu un ritm de viață modern.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *