Cabina de dus – solutia pentru stilul de viata alert al omului modern

Actualizat la 6 June, 2015 at 03:00 pm

Cabina de dus reprezinta un produs conceput pentru a se potrivi stilului de viata alert al omului modern. La inceput, a fost privita cu reticenta, utilizatorii nefiind dispusi sa renunte la confortul cazii pentru un dus „in picioare”. Insa, multumita progresului tehnologic, ea a evoluat atat in ceea ce priveste designul, cat si functiile de care beneficiaza.

Astfel, decizia (cabina sau cada) este strans legata de stilul tau de viata si de spatiul de care dispui. O cabina de dus se preteaza unei bai mici, avand in vedere ca ocupa mai putin din suprafata si mai mult din inaltime. Referitor la stil, designul ei este 100% minimalist, ceea ce inseamna ca este recomandata in baile moderne, nu insa si in cele amenajate in stil clasic.

Un alt avantaj: consumul de apa necesar unui dus de 10 minute este mult mai redus decat cel pe care-l presupune o „imbaiere” intr-o cada plina cu apa. Asadar, facturile la intretinere vor fi mai mici. Evident, consumul de apa poate varia de la o cabina de dus la alta, in functie de numarul instalatiilor si de intensitatea jeturilor, dar in niciun caz nu il va depasi pe cel al unei cazi.

In plus, indiferent de materialul din care este realizata, cabina de dus este foarte usor de intretinut. Mai exact, cadita se curata cu detergenti pentru emailuri, fibra de sticla si plastic, iar peretii, cu detergent pentru geamuri si sticla. 

Nu in ultimul rand, persoanele in varsta, care au dificultati in privinta mobilitatii, se vor descurca mai usor cu o cabina de dus.

Iata 2 recomandari Romstal de cabine de dus de calitate, simple si elegante, care sa raspunda perfect nevoilor oricarui client.

Kuadra

PERETE-DUS-KUADRA-H-IN-ART,

cabina-de-dus-KUADRA-RAVENNA

Huppe Studio Paris

CABINA-PATRATA-STUDIO-PARIS PERETE de DUS DUPLO

PERETE-DUS-LATERAL-DESIGN-ELEGANCE


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *