Boilerul electric cu acumulare Atlantic 50L 2000W, soluția optimă pentru obținerea apei calde

Actualizat la 17 January, 2017 at 10:24 am

Boilerul electric din otel este cea mai comodă şi avantajoasă opţiune, in cazul in care locuiti intr-o zona in care nu există posibilitatea de racordare la reţeaua de gaze naturale. Dupa cum bine stim, apa calda menajera reprezinta o necesitate si un confort de care nu putem sa ne lipsim indiferent daca este iarna sau vara. Pentru a beneficia tot timpul de apa calda tot ceea ce avem nevoie este un boiler electric din otel si confortul este asigurat.

Boilerul electric cu acumulare Atlantic 50L 2000W este confectionat din otel fiind, de asemenea, emailat la interior asigurand astfel o protectie de durata impotriva coroziunii ceea ce duce la o folosire cat mai indelungata. Un alt avantaj al boilerului este termoizolatia cu spuma din poliuretan de inalta densitate, ce duce la pierderi minime de caldura si o economie de energie ridicata.

Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta chimica ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata. Este echipat cu difuzor pentru apa rece (pe intrare), colector de inox pentru apa calda (pe iesire) si element de incalzire imbracat in cupru.

Fiind echipat cu un termostat reglabil care este semnalizat cu LED si avand o capacitate de 50 L putand functiona pana la o presiune de 6 bari, boilerul electric Atlantic 50L 2000W este una dintre cele mai simple, practice si economice solutii pentru incalzirea apei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *