Black Friday la Romstal – Intră acum! A început!

Actualizat la 15 November, 2018 at 08:14 am

Începe nebunia reducerilor la Romstal! Joi 15 noiembrie intră pe romstal.ro sau vino în oricare dintre magazinele noastre și profită de reduceri nemaivăzute care ajung până la 90% din prețul produselor. În 2018 avem incluse în promoția de Black Friday peste 1000 de produse cu discount-uri de neuitat.BLACK FRIDAY

Vrei să-ti schimbi caloriferul, bateria de lavoar, oglinda, sau vrei un cazan nou, un panou solar sau o cabină de duș? Intră primul pe romstal.ro din 15 noiembrie și vezi care sunt produsele cu reduceri extraordinare! Anul acesta ai un Black Friday de poveste la Romstal!

Nu uita! Doar din 15 noiembrie, cu ocazia Black Friday 2018, ai reduceri uriașe de până la la 90%. Anul acesta campania va consta în aplicarea unor reduceri distincte pentru diverse categorii de produse. Acestea vor fi semnalizate corespunzător (afișe/etichete) la raft in cadrul magazinelor Romstal, în timp ce, în mediul online, pe www.romstal.ro, produsele și reducerile vor fi semnalizate prin afișarea unui semn grafic reprezentativ.

Promoțiile nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

În cazul efectuării unei unei comenzi pe www.romstal.ro, factura se va emite pe baza datelor furnizate de către client în procesul de creare cont. Recomandăm clienților/ utilizatorilor să verifice datele furnizate, în baza cărora se va emite factura aferentă comenzilor.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *