Black Friday la Romstal – Află ce produse ți se potrivesc

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:31 am

Campania Black Friday este in plină desfăsurare! Intră acum pe romstal.ro și află care sunt cele mai bune produse pentru tine indiferent dacă ceea ce cauți este din gama de încălzire, instalații sau amenajare a casei. Aici găsești nenumărate reduceri care îți vor permite să îți pui casa la punct! Iată câteva dintre produsele pe care ți le propunem.

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE SIME BRAVA ONE HE, 21.4 KW (50-30°C)

Pentru cei care dispun de o locuință de mărime mică, centrala BRAVA ONE HE, cu putere termică de 21,4 KW, este perfectă pentru a beneficia de confortul termic dorit, precum și de apă caldă menajeră în orice moment al zilei.

Avantajele centralei BRAVA ONE HE sunt:

 • Este dotată cu tehnologia în condensație
 • Randament termic foarte ridicat pentru funcția de încălzire
 • Reducere a consumului de energie cu până la 30%
 • Funcționare prin tiraj forțat
 • Dimensiuni reduse
 • Montare foarte ușoară
 • Cameră de ardere etanșă
 • Eliminare totală a gazelor arse
 • Emisii de noxe foarte reduse
 • Funcție dublă de încălzire a locuinței și de preparare a apei calde menajere

Consumul de energie se reduse cu până la 30% prin utilizarea centralei termice în condensație BRAVA ONE HE.  Controlul temperaturii se realizează foarte simplu de la panoul de comandă.  Putem ajusta parametrii de funcționare atât pentru funcția de încălzire, cât și pentru cea de preparare a apei calde menajere.  Centrala termică în condensație reprezintă o inovație în materie de încălzire a locuinței, fiind mult mai apreciată pentru performanțele foarte ridicate în comparație cu o centrală convențională. Centrala BRAVA ONE HE reprezintă o investiție foarte avantajoasă, care se amorsează foarte rapid ca urmare a prețului mic de achiziție și consumului redus.

HIDROFOR ELECTRONIC, CU INVERTER, DAB E.SYBOX

Hidrofor Black FridayE.sybox este un sistem compact integrat electronic pentru stimularea apei si presurizare. Acest produs este potrivit în special pentru uz casnic, zone rezidentiale si industria usoara, precum si pentru irigatii si în scopuri de gradinarit. Sistemul include o pompa cu mai multe etape de auto-amorsare, invertor cu viteza variabila (mentinând o presiune constanta în raport cu un debitul variabil), senzorii de presiune si debit, un vas de presiune 2 L, supapa de retur si o interfata simpla, usor de utilizat, cu un ecran LCD de înalta rezolutie.

Aceasta unitate completa nu are nevoie de alte dispozitive suplimentare pentru a fi instalate. Este o solutie all-in-one care este unica pe piata, deoarece poate fi instalata vertical sau orizontal. Este, de asemenea echipat cu un sistem de comunicare wireless, care va permite sa creati seturi de rapel formate de pâna la patru unitati, fara panouri de control  sau fire.

APARAT AER CONDITIONAT MONOSPLIT, CU INVERTER SI WI-FI, VISION, 9000 BTU, R410A, KIT INCLUS, CLS A++/A+

Acest aparat de aer conditionat este compatibil cu modulul Wi-Fi ( cod Romstal 81AC0205 ).

Cu ajutorul modulului wi-fi, aparatul de aer conditionat poate fi controlat la distanta, sporind astfel confortul ultilizatorului.

Functiile realizate de catre modulul Wi-Fi sunt:

 • programare pornire/oprire
 • verificare erori
 • sleep
 • energy (se poate verifica lunar consumul de energie)

Acest aparat de aer conditionat de tip monosplit este dotat cu compresor cu inverter tip Rotary, conform noilor norme UE-ERP, ventilator unitate interna cu motor ZKFP-20-8-6 si ventilator unitate externa cu motor ZKFN-40-8-1L.Aer conditionat Vision Black Friday

Unitatea interna are afisaj ascuns, functionarea aparatului fiind afisata pe LED-uri :

 • afisaj temperatura
 • led Timer
 • led functionare
 • led aer proaspat
 • led dezghetare

SISTEM FILTRARE IN 2 TREPTE PUR 2 10

Sistemul de filtrare a apei în două trepte este foarte practic și ușor de instalat. Acesta se montează sub chiuvetă și se branșează la instalația de furnizare a apei. În acest fel putem dispune de apă potabilă mult mai curată, fără nici un efort, direct de la robinet.

Sistemul de filtrare poate fi montat atât la instalația de apă proprie, cât și la cea provenită din sistemul național de distribuție a apei. În prima situație, dacă beneficiem de apă prin intermediul hidroforului, epurarea apei este necesară pentru a ne asigura de calitatea apei.Sistem filtrare Pur 2-10 Black Friday

Prin filtrare sunt eliminate substanțe și particule cu potențial dăunător pentru sănătatea noastră, iar apa devine mult mai bună pentru consum. În acest fel putem avea la îndemână apa necesară tuturor activităților cotidiene dintr-o gospodărie, direct de la robinet.

Filtrarea apei potabile poate fi necesară chiar dacă există racordare la sistemul național de furnizare de apă. În general, acest sistem este alcătuit din conducte și instalații învechite, care pot contamina apa cu diverse substanțe. De aceea este nevoie de măsuri de purificare suplimentare, prin intermediul sistemului de filtrare a apei din două etape. Astfel evităm ingerarea substanțelor nocive care se pot afla în apă.

Prin filtrare apa capătă un gust mai bun și sunt eliminate și mirosurile specifice. Apa care stă mai mult timp în instalație prinde unele mirosuri sau gusturi neplăcute. Acestea sunt generate de bacteriile care populează instalația. Prin intermediul sistemului de filtrare apa se va menține mai curată și mai proaspătă.

Sistemul de filtrare în două etape se montează cu ușurință și asigură furnizarea constantă a apei potabile fără nici un efort, la îndemâna oricui. Direct de la robinet, instant, putem beneficia de apă de cea mai bună calitate.

CADA ACRIL CU HIDROMASAJ VOLUTTA

Confortul este unul dintre cele mai importante aspecte în privința încăperilor de baie. Cada de baie reprezintă unul dintre obiectele sanitare esențiale pentru baie, aceasta asigurând confortul de care avem nevoie pentru a ne recăpăta tonusul și energia. Cada din acril VOLUTTA ne oferă cel mai bun confort, fiind dotată cu duze pentru hidromasaj.

Cada VOLUTTA este special realizată pentru a ne oferi momente de relaxare și clipe plăcute ori de câte ori dorim. Realizată din acril sanitar, cada oferă foarte multe beneficii. Unul dintre avantaje este faptul că acrilul este un material ce poate fi turnat în orice formă, fiind ușor de modelat. De aceea ne putem bucura de formele speciale pentru spate și brațe pe care le are cada.

Modelarea acrilului este importantă atât pentru a ne asigura confort în timpul îmbăiatului, dar și pentru a ne oferi un plus de siguranță. Formele pentru susținerea brațelor au de asemenea și rolul de a ne ajuta în caz de dezechilibrare sau alunecare. Astfel ne va fi mult mai ușor să evităm situațiile neplăcute și să ne simțim perfect de fiecare dată.

Hidromasajul este un alt mod foarte potrivit pentru a ne răsfăța, dar și pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate. Îl putem utiliza cu încredere după o zi obositoare pentru a ne relaxa ori ca tratament pentru afecțiuni diverse. Acesta face minuni în privința durerilor de spate sau a disconfortului asociat cu activitățile fizice intense.

Suprafața căzii este foarte netedă, ceea ce îi conferă proprietăți antibacteriene. Este simplu de curățat, căci nu permite formarea depunerilor sau petelor. Senzația plăcută este intensificată și de faptul că acrilul este un material cald, care contribuie la menținerea apei calde mai mult timp.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *