Black Friday 2017 la Romstal din 17 noimebrie!

Lista 1 de produse în promoție la Black Friday 2017    

Lista 2 de produse în promoție la Black Friday 2017

 

CAMPANIA

"BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 90%"

Perioada de valabilitate: 17.11.2017 – 29.11.2017

 

I. Campania „BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 90%" este valabila, in perioada 17.11.2017 – 29.11.2017 (inclusiv),  in cadrul magazinelor Romstal si online pe www.romstal.ro.

II. Campania consta in aplicarea unor reduceri, de la 3% pana la 90%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Romstal. In cazul magazinul online www.romstal.ro produsele si reducerile vor fi semnalizate prin afisarea unui semn grafic reprezentativ.

III. Aceasta Campanie nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

IV. In cazul efectuarii unei unei comenzi pe www.romstal.ro , factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre client in procesul de creare cont. Romstal nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/ sau neadevarate la momentul crearii contului si la data plasarii comenzii de catre client. Recomandam clientilor/ utilizatorilor sa verifice datele furnizate, in baza carora se va emite factura aferenta comenzilor.

V. Romstal isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Romstal, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens in magazinele Romstal si pe site-ul www.romstal.ro.

VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat de pe www.romstal.ro, cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

 

SC ROMSTAL IMEX SRL

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *