BEC LED G45, E27, 4W , 230V LUMINA RECE

Actualizat la 2 February, 2016 at 11:35 am

Becul led este cea mai bună soluție pentru iluminat, având un consum foarte redus de energie de doar 4W și o durată de viață foarte crescută în comparație cu alte soluții pentru iluminat. Cu un preț de achiziție modic, becul cu led este de departe cel mai avantajos mod pentru obținerea luminii. Acesta funcționează pe bază de diode semiconductoare ce emit lumină care asigură o putere mare de iluminare cu un consum mult mai redus, spre deosebire de becurile incandescente.

bec-led-v-tac

Becul led are o eficiență energetică ridicată deoarece utilizează energie primită pentru a o transforma în lumină, având pierderi foarte mici sub formă de căldură. Becurile incandescente sunt cele mai ineficiente deoarece utilizează doar 5% din energia primită pentru lumină, restul de 95% este risipit sub formă de căldură inutilizabilă. Becul led este mult mai rezistent și din cauza sticlei speciale din care este realizat și care protejează foarte bine în caz de lovituri sau accidente. Acesta are o durată de viață de până la 50.000 de ore, mult mai îndelungată decât durata becurilor incandescente sau a celor fluorescente.

Becul led este alegerea excelentă pentru echiparea locuinței, contribuind la reducerea substanțială a consumului energetic și a costurilor lunare. Putem economisi de 8 ori sau chiar mai mult la factura de electricitate prin simpla înlocuire a vechilor becuri cu cele pe bază de led.

becuri-cu-led

Ledurile sunt ecologice și nu conțin substanțe toxice. Consumul redus de energie este benefic și pentru mediul înconjurător, căci înseamnă emisii poluante mai mici. Spre deosebire de becurile fluorescente care conțin cantități periculoase de mercur, ledurile sunt absolut sigur de folosit deoarece nu conțin nici un fel de substanțe toxice. Față de becurile incandescente care se sparg cu ușurință și se deteriorează repede, cele cu led nu prezintă aceste risc, astfel nu vom avea neplăcerea de a ne tăia accidental sau de a intra în contact cu chimicale nocive.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *