Bateriile Grohe Blue Home vă aduc apă plată, minerală sau ușor acidulată direct de la robinet

Actualizat la 31 August, 2019 at 02:45 pm

Romstal vă propune gama de baterii Grohe Blue Home, o adevărată sursă de apă curată și rece direct de la robinetul bucătăriei dumneavoastră. Nu numai atât! Datorită calităților sale deosebite, pachetul Blue Home este capabil să transforme simpla apă care curge la robinet în apă minerală sau parțial carbogazificată. Totul cu doar o atingere delicată. Acum, datorită filtrelor speciale, vă puteți bucura de cea mai bună și curată apă fără a ma fi nevoiți să achizitionați apă îmbuteliată.

Unde v-ați aștepta să găsiți cea mai delicioasă apă de pe pământ?

În cădere dintr-un nor de ploaie? Provenind dintr-un izvor proaspăt, plină de bule? Sau poate într-o sticlă? Sau poate în nici una dintre aceste variante? Noi credeam că răspunsul se află aproape de casă. Noi o numim “unbottled water”. Vă prezentăm GROHE Blue Home.

De la bateria de bucătărie direct pe masă: Spuneți-i bun venit sursei dumneavoastră de apă

Când a fost ultima dată când ați gustat cu adevărat apa? Când ați luat o înghițitură care v-a făcut să doriți mai mult? Asta se va întâmpla după ce veți încerca prima oară GROHE Blue Home: un sistem atrăgător și inteligent, care transformă apa simplă într-o plăcere pură, ce vă va potoli setea. Și, de asemenea, bucătăria dumneavoastră într-un element central de întâlnire pentru prietenii însetați.

Plată, Ușor Acidulată sau Complet Acidulată: Alegerea vă aparține. Perfect Răcită – Exact cum vă place

Imaginați-vă senzația revigorantă pe care o conferă apă răcită – rece de-ți potolește setea. Este pregătită și vă așteaptă la simpla apăsare a unui buton – exact la temperatura potrivită. Gândiți-vă la acea primă înghițitură rece și delicioasă.

Este atât de ușor să obțineți paharul de apă perfect. Pur și simplu utilizând butoanele de pe mânerul bateriei. Pentru apă plată, rece: doar apăsați butonul superior. LED-ul se va aprinde în culoarea albastru, iar paharul dumneavoastră va fi umplut cu o gustare pură.

Alegerea dumneavoastră este apa ușor carbogazoasă? Apăsați pe ambele butoane succesiv – LED-ul se va aprinde în culoarea turcoaz – pentru a produce un flux fin de apă, ușor perlat.

Pentru apă cu bule, plină de vitalitate: trebuie doar să apăsați butonul inferior – LED-ul se aprinde în culoarea verde – pentru un pahar perfect de apă, complet acidulată.

Nucleul inteligent al unui GROHE Blue Home

Răcitorul este geniul nostru sub acoperire, care preia apa, o răcește și o transformă în apă acidulată, gata să vă umple paharul până la refuz. Acesta este secretul unui GROHE Blue Home – și motivul pentru care băutul apei nu va mai fi niciodată la fel.

Magia se întâmplă în filtru

Filtrul nostru special folosește un proces de filtrare în 5 pași. Acesta asigură ca fiecare pahar să ofere același standard unic de puritate și gust.

Design și funcții de ultimă generație

GROHE Blue Home reprezintă simbioza dintre designul elegant, atemporal și funcțiile inovatoare care fac din utilizarea sa o plăcere.

Ce poate fi mai ușor și mai convenabil – decât să obțineți apă potabilă direct de la bateria de bucătărie? Aceasta este concepția noastră asupra livrării la domiciliu.

Simplificați-vă viața! Gândiți-vă doar la efortul necesar pentru a asigura aprovizionarea constantă cu apă îmbuteliată a domiciliului. Statul la coadă în magazin, căratul baxurilor și a sticlelor grele. Și apoi trebuie să duceți ambalajele goale, înainte de a o lua de la capăt.

Timpul este prețios! Acum puteți petrece altfel acele minute prețioase petrecute conducând către supermarket, căutând un loc de parcare și cumpărând apă îmbuteliată. GROHE Blue Home înseamnă mai puțină frustrare, mai mult timp liber.

Obțineți mai mult spațiu! Spațiu, toți vrem mai mult spațiu. Și mai ales în frigider nu este niciodată suficient. Încercați să strecurați suficiente sticle cât să ajungă familiei într-un weekend. Dar totuși, ce bine că GROHE Blue Home livrează apa direct acasă, rece, doar la o apăsare de buton.

GROHE Blue Home economisește mai mult decât spațiu

Salvați planeta, pahar după pahar! Știați că este nevoie de un număr incredibil de 7 litri de apă, doar pentru a produce un singur litru de apă îmbuteliată? Ca să nu mai vorbim de emisiile de CO2. Atunci când alegeți un GROHE Blue Home, alegeți și o reducere uriașă de 61% a emisiilor de CO2, față de apa îmbuteliată.

Cel mai bun ambalaj pentru apă: Lipsa ambalajului

Poate părea evident, dar într-o lume care se scufundă încet într-o mare de plastic problema ambalajelor, practic indestructibile, devine mai urgentă ca niciodată. Însă, GROHE Blue Home are răspunsul: conceptul de “unbottled water”.

Un stil de viață mai sănătos

Cât de mult este suficient? Experții ne recomandă să bem cel puțin 2 litri de apă pe zi. Și totuși cu GROHE Blue Home este atât de ușor și plăcut să umpli un pahar cu apă răcoritoare, încât mulți revin pentru a-l reumple imediat. Și cu filtrul opțional Magnesium+, puteți fi sigur(ă) că veți obține doza necesară din acest mineral important în dieta dumneavoastră. 2 litri de GROHE Blue Home conțin la fel de mult magneziu cât 4 mere.

Garanția gustului pur

Dacă vă place ceaiul sau cafeaua, acum le veți iubi chiar mai mult. Apa plată aduce băuturile calde preferate la un alt nivel. Și datorită purității apei filtrate, aromele se pot dezvolta pe deplin – pentru o cafea cremoasă, de neuitat.

Orice spațiu poate găzdui un GROHE Blue Home

Răcitorul GROHE Blue Home este subțire și adaptabil, deci este simplu să-i găsiți spațiul ideal în bucătărie. Poate fi montat direct sub spălător sau pe o rază de 2,5 metri.

Sunteți gata pentru o reîmprospătare?

Fiecare kit GROHE Blue Home conține:

•             Unitatea de răcire Blue Home

•             Butelia CO2

•             Filtrul de mărimea S

•             Bateria de bucătărie ideală


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

3 thoughts on “Bateriile Grohe Blue Home vă aduc apă plată, minerală sau ușor acidulată direct de la robinet

 • 8 August, 2017 at 10:26
  Permalink

  Buna ziua,

  As dori sa imi spuneti in ce tara sunt fabricate bateriile sanitare comercializate de firma dumneavoastra.

  As mai vrea sa stiu si care din baterii au racordurile flexibile demontabile.

  Multumesc anticipat de raspuns.

   

   

  Reply
 • 31 August, 2019 at 03:00
  Permalink

  Buna Ziua!
  Puteti sa-mi spuneti care este pretul unei baterii Grohe Blue Home si ce spatiu trebuie alocat pentru toate produsele ce le contine Kitul.
  Multumesc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *