Bateriile Ceratherm, soluția ideală pentru duș

IDEAL STANDARD ne aduce în atenție un mod inovator prin care putem obține mai mult confort și siguranță atunci când utilizăm dușul. Produsele CERATHERM fac parte dintr-o gamă specială de baterii care va transforma radical modul cum percepem baia sau dușul.

Bateriile CERATHERM au integrat un termostat care va asigura obtinerea temperaturii dorite atunci cand veti face dus. Acesta elimină eventualele variații de presiune, garantând un nivel ridicat de confort, siguranță și funcționalitate. Utilizarea acestui sistem face posibilă selectarea temperaturii dorite într-o fracțiune de secundă și menținerea sa pe durata întregii băi.

De asemenea temperatura exterioară a bateriei nu depășește niciodată temperatura apei, în acest fel se elimină posibilitatea arsurilor, o caracteristică deosebit de importantă pentru familiile care au copii mici. Controlul termic al apei ne asigură o calitate excepțională a dușului și confort total.

In aceasta gama puteti gasi baterii pentru dus sau duale, cada/dus. Bateria pentru duș CERATHERM se adresează băilor și cabinelor de duș moderne și simple. Designul minimalist al bateriei se potrivește cu ușurință în orice baie, indiferent de stilul acesteia. Bateria este foarte simplu de folosit și are durată mare de viață. Cu ajutorul acesteia vom obține mai mult control asupra consumului de energie.

Si bateria CERTHERM pentru cadă/duș este dotată cu termoelement special care menține temperatura apei la nivelul dorit. Aceasta ne conferă un duș comfortabil la o temperatură constantă, fără riscul opăririi cu apă fierbinte. Prin utilizarea bateriei termostatate nu vom experimenta modificări ale parametrilor apei pentru duș, chiar dacă altcineva folosește robinetul de la bucătărie, trage apa sau dacă mașina de spălat este pusă în funcțiune.

Bateriile CERATHERM reprezinta solutia perfectă pentru toată familia. Acestea asigură protecția necesară contra risipei de energie sau a eventualelor accidente produse de supraincalzirea apei. Designul minimalist al bateriilor completează perfect orice stil de baie. Suprafața cromată, cu efect antibacterian, este foarte ușor de întreținut. Aceasta nu permite formarea depunerilor de calcar și nu se strică în urma contactului cu subtanțe corozive sau abrazive.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *