Baterii termostatate Kroner Aqualight în Oferta Săptămânii la Romstal

In perioada 10-15 Aprilie, Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu OFERTA SAPTAMANII. In cadrul acestei promotii veti putea beneficia de reduceri semnificative la doua baterii termostatate KRONER Aqualight care va vor oferi confortul necesar la capatul unei extenuante zi de munca. Produsele din OFERTA SAPTAMANII au pret net unic de vanzare si nu se acorda reduceri suplimentare.

Bateriile termostatate Aqualight pentru cada/dus de la producatorul Novaservis Ferro vor fi cele care va vor livra apa in cel mai placut mod cu putinta. Acestea va vor aduce nenumarate beneficii. Mai intai, bateriile termostatate din seria Aqualight vor impiedica oscilarea temperaturii apei, asta deoarece schimbarea temperaturii se va face doar prin apasarea unui buton. Cartusul integrat este cel care mentine temperatura setata la acelasi nivel de temperatura pe tot parcursul dusului.

Nu va mai reprezenta astfel o problema nici oprirea alimentarii cu apa atunci cand aplicati samponul sau gelul de dus. In momentul in care apa va fi repornita aceasta va avea aceleasi proprietati ca cea utilizata anterior si nu veti risca sa fie prea rece sau prea fierbinte.

Bateriile prezentate astazi va vor oferi siguranta si in cazul in care aveti copii. Riscul oparirii acestora dispare definitiv.

De asemenea veti avea de castigat si la nivel financiar. Aqualight ajuta la economisirea apei si a energiei. Odata cu reglarea automata a temperaturii, nu veti mai pierde apa pe care o lasati sa curga in mod regulat pana atingea temperatura optima.

Baterii termostatate Aqualight reprezinta alegerea potrivita datorita preciziei si elegantei de care dau dovada.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *