Baterii termostatate Aqualight – Confort, economie, siguranță

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:01 pm

Cu totii ne dorim sa ne relaxam intr-o cada sau intr-o cabina de dus dupa o zi istovitoare la munca. Pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa avem la indemana cele mai bune baterii pentru baia noastra. Romstal recomanda bateriile termostatate din seria Aqualight, produse care garanteaza calitatea. Acest tip de baterii vor aduce si o economie financiara considerabila gratie tehnologiilor implementate care pastreaza debitul si temperatura apei constante de-a lungul baii.

Bateriile termostatate au ca principala calitate faptul ca mentin temperatura apei la un nivel presetat. In cazul variatiilor de presiune si temperatura din retea, bateria regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti. Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta, eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Bateriile termostatate Aqualight va ofera siguranta si in cazul in care aveti copii. Riscul oparirii acestora dispare definitiv.

Nu mai sunt necesare reglaje redundante pentru a obtine temperatura dorita, limitandu-se astfel consumul de apa. Aceasta functie asigura confort si o calitate superioara a baii. In plus prelungesti durata de viata a centralei care nu mai trebuie sa porneasca/opreasca pentru a compensa variatia necesarului de apa calda in retea.

Bateriile termostatate Aqualight de la producatorul Novaservis Ferro vor fi cele care va vor livra apa in cel mai placut mod cu putinta. Nu va mai reprezenta astfel o problema nici oprirea alimentarii cu apa atunci cand aplicati samponul sau gelul de dus. In momentul in care apa va fi repornita aceasta va avea aceleasi proprietati ca cea utilizata anterior si nu veti risca sa fie prea rece sau prea fierbinte.

Baterii termostatate Aqualight reprezinta alegerea potrivita datorita preciziei si elegantei de care dau dovada.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *