Baterii și coloane de duș termostatate – Economisește si nu renunța la confort!

Actualizat la 15 November, 2019 at 03:01 pm

Cu totii ne dorim cele mai bune baterii pentru baia noastra. Odata cu achizitionarea unor baterii moderne termostatate avem garantata calitatea obtinand in acelasi timp si o economie financiara considerabila gratie tehnologiilor implementate care pastreaza debitul si temperatura apei constante. Bateriile termostatate au ca principala calitate faptul ca mentin temperatura apei la un nivel presetat. In cazul variatiilor de presiune si temperatura din retea, bateria regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti.

Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta, eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Nu mai sunt necesare reglaje redundante pentru a obtine temperatura dorita, limitandu-se astfel consumul de apa. Aceasta functie asigura confort si o calitate superioara a baii.

In plus prelungesti durata de viata a centralei care nu mai trebuie sa porneasca/opreasca pentru a compensa variatia necesarului de apa calda in retea.

Gama de baterii Grohtherm: economiseste apa si energie

GROHE, unul dintre cei mai imortanti producatori de baterii a inovat piata bateriilor termostate introducand tehnologii care sa creasca confortul si satisfactia utilizatorului final.

GROHE TurboStat® – Tehnologie prin care se obține întotdeauna temperatura potrivită a apei. Reacţionează instantaneu la schimbări ale presiunii apei. Cartus compact cu termoelement din ceara care reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei.

GROHE StarLight® – Finisaj cromat rezistent la murdărire şi la mătuire pentru un aspect imaculat de lungă durată.

Butonul SafeStop, reglat la 38°C, împiedică copiii să crească temperatura în mod accidental.

EcoButton permite reducerea consumului de apă. Debit initial este setat la 50%. Pentru a trece de acest prag se apasa butonul situat pe manerul pentru volum apa. Mânerele ergonomice vă oferă o aderență bună în orice moment, chiar și cu mâinile ude sau cu săpun.

GROHE EcoJoy® – Tehnologia integrata de economisire a apei reduce consumul de apa si de energie fără ca acest lucru să afecteze senzația unei presiuni optime a apei.

GROHE DreamSpray® – Apa este mixata cu aer pentru un jet perfect echilibrat si reconfortant.

Coloana termostatata EUPHORIA, formată din duş fix Euphoria Cosmopolitan 180 tip de jet Rain, pară de duş Euphoria 110 Massage și furtun de duş Silverflex 1.750 mm, are încorporate toate aceste tehnologii. Sistemul Euphoria este o combinaţie de design modern, contemporan şi excelenţă funcţională– reunind GROHE DreamSpray® şi GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proporţiilor perfecte şi geometriei consecvente, în timp ce perele de duş şi duşurile fixe sporesc atractivitatea şi celebrează apa.

Sistemul oferă toate beneficiile unui sistem complet personalizat, incluzând un termostat, un duş fix şi o pară de duş. Duşul fix poate fi pivotat în poziţia optimă şi este suplimentat de para de duş premiată Euphoria. Ambele duşuri includ tipul de pulverizare excepţional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat şi apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile. De asemenea sistemul beneficiaza de sistem anti calcar SpeedClean.

Ideal Standard Ceratherm – Siguranta si confort

Bateriile Ceratherm își datorează popularitatea datorită durabilității și tehnologiei.

Aceste baterii sunt alegerea optima pentru familiile cu copii, prin controlul integrat al temperaturii oferind protecție de încredere împotriva opăririi. Suprafața bateriei se mentine rece protejand impotriva arsurilor. În plus asigura economisirea apei și energiei. Funcția Eco-Stop asigură o economie de 50% a apei prin restricția debitului de curgere.

Coloana termostatata Ceratherm

  1. Pălăria de duș are restrictor de debit la 11l/min, iar para de duș 8l/min.
  2. Para de duș cu o singură funcție cu anti-aerosol reduce riscul bacteriilor purtate prin aer.
  3. Diuzele sale de silicon nu rețin depuneri de calcar și sunt ușor de curățat.
  4. O ușoară mișcare a dușului și puteti ajusta cu precizie unghiul de curgere.
  5. Furtunele de duș fine nu păstrează depuneri de mizerie și bacterii.

Eco-Stop – Manerul pentru volumul de apa se opreste la 50% din debit (pentru dus). Pentru a creste debitul de apa peste acest prag se apasa butonul situat pe manerul pentru volum.

Oprire de siguranta la 40°C – Pentru a trece peste aceast prag se apasa butonul situat pe manerul pentru temperatura.

KLUDI ZENTA TERMOSTATATA

Bateria termostatată din acestă gamă este una cu adevărat specială. Designul deosebit este axat pe linii simple, minimaliste, ce permit o întrebuințare foarte ușoară. Eleganța desăvârșită face din această baterie una ce conferă un aspect modern și inovator cabinei dvs de duș.

Bateria nu se remarcă doar prin frumusețea designului și formei, dar și prin funționalitate. Aceasta este prevăzută cu aerator ce reduce cantitatea de apă utilizată cu până la 40%. Consumul redus al apei înseamnă cheltuieli mai mici la factura pentru utilități.

Inovația bateriei consistă în termostatul cu care este dotată. Acesta vă ajută să reglați temperatura apei astfel încât să fie la un nivel confortabil pentru piele. În acest mod nu va fi nevoie să consumați energie suplimentară pentru încălzirea apei și vă puteți bucura lejer de o temperatură ideală pentru spălat.

Bateria ZENTA pentru duș și cadă se integrează cu ușurință în orice stil de baie. Designul acesteia va adăuga un plus de eleganță și rafinament, transformând o banală baie sau cabină de duș într-una modernă, potrivită persoanelor active. Aceasta se manevrează foarte facil și asigură toate condițiile pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de împrospătarea și revigorarea pe care vi le oferă dușul.

Avantaje

  • mâner de reglare a temperaturii cu protecţie la 38 ̊C
  • protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei
  • site pentru reţinerea impurităţilor

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *