Baterii ECO de la Kludi

Grija pentru mediu reprezinta pentru Kludi mai mult decat o promisiune. Este o datorie. Prin utilizarea eficienta a resurselor si prin tehnici profesionite de productie, Kludi isi reuseste sa transmita mai departe grija pentru mediul inconjurator.

bateris kludi maris

Sistemul de clasificare pentru utilizarea apei Well, Water Efficiency Label

Randamentul energetic şi conservarea resurselor sunt criterii de calitate mondială şi astfel şi criterii importante cu factor decisiv in procesul de achiziţie. Datorită sistemului de clasificare WELL, Kludi oferă orientare semnificativă şi de încredere atât consumatorului final cât şi specialiştilor. Cu “WELL” sunt stabilite noi standarde de comparaţie internaţionale de către producătorii cu renume.

Din colectiile de baterii si robineti KLUDI fac parte si cateva serii care au un consum redus de apa, limitand in acest fel consumul inutil de resurse naturale. Propunem un calcul comparative in care sunt evidentiate diferentele reale dintre costurile unei baterii clasice si a unei baterii de o calitate superioara.

baterii kludi

Pentru aceasta simulare au fost luate in considerare: utilizare bateriei de lavoar in cadrul unei familii de 2 persoane. Consumul pe minut comparativ între bateriile Kludi si alte modele de pe piata.

  • kludi-a-qaBaterie clasica : 15 l / min
  • Baterie Kludi : 8 l/ min – maris, logo neo, bozz, zenta, o-cean

Utilizare 2 pers : 15 min / zibaterie de lavoar

  • Baterie clasica : 6,75 mc / luna = 81 mc / an
  • Baterie Kludi : 3,6 mc / luna = 43,2 mc / an

pret apa rece : 6,72 lei / mc

economie : 254,02 lei / an x 5 ani ( garantie ) = 1.270 lei

Nota : la o presiune constanta de 3 bar nivelul zgomotului este sub 20 decibeli, durata medie de functionare a unei baterii Kludi este de 20 ani.

Un alt mod de a economisi resursele este termostatarea bateriilor. Astfel indiferent de temperatura apei care ajunge la baterie, utilizatorul va fi ferit de oprarire. Acest sistem este important mai ales la dus, unde consumul de apa este si mai mare si momentele de apa cu temperatura peste limita suportata ar fi doar pierderi. Seriei KLUDI A-QA îi aparţin duşuri individuale şi seturi de duş combinate într-o varietate foarte mare. Spectrul larg se întinde de la para de duş cu mai multe jeturi până la numeroasele sisteme termostatate Dual-Shower şi Shower Family. Sistemul termostatat Dual-Shower de la KLUDI A-QA combină ploaia densă a pălăriei de duş cu para de duş cu trei jeturi. Para mai mică a seriei KLUDI A-QA, cu funcţia Eco, consumă cu până la 50% mai puţină apă. Limitatorul de apă fierbinte KLUDI HotStop elimină riscul opăririi

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *