Baterii din colectia Joop de la Kludi!

Actualizat la 22 July, 2019 at 02:31 pm

Emoţional. Opulent. JOOP! aduce un stil nou în baie.  Bateriile şi accesoriile sunt un omagiu adus sticluţelor de parfum şi recipientelor de cremă.

Forme cilindrice şi elemente plăcute la atingere, precum mânerele rotunde din cristal de mare valoare, impun accente individuale.

În plus, linia de baterii JOOP! prezintă o serie de inovaţii unice cum este  perlatorul Ovalflow, din care curge un jet de apă plat, moale şi aerat, sau noul model de pară de duş cu duze extrafine, rezistente la calcar şi mânerul neutru la temperatură datorită ghidării unidirecţionale a apei.

Kludi este o companie germană de tradiţie, ce îşi are rădăcinile istorice în regiunea Sauerland. Ceea ce a inceput in 1926 ca o mica afacere de familie a devenit astazi un brand cu orientare internationala.

În calitate de prestigioşi producători de baterii de baie şi bucătărie reprezintă azi produsele lor pe toate pieţele din lume. Exigenţa unei calităţi superioare precum şi orientarea absolută spre clienţi reprezintă deviza lor.

Baterie Joop Kludi
Baterie Joop Kludi

Produsele Kludi sunt fabricate în prezent în sase oraşe din Europa. Kludi detine trei fabrici inGermania, împreuna cu sediul central dinMenden. Alte unitati de productie Kludi mai gasim inAustria, Ungaria şi Polonia.

Kludi are o noua abordare orientata catre bai si bucatarii mai atractive, mai inteligente si prin urmare de un nivel calitativ superior. Nu exista nicio indoiala: Kludi s-a schimbat semnificativ insa statutul sau de companie de familie si devotamentul pentru calitate vor ocupa intotdeauna primul loc.

Cu armaturile de baie si bucatarie, armaturile speciale si sistemele de dus, Kludi si-a castigat recunoasterea la nivel international. In Germania siAustria, Kludi este lider de piata pe segmentul armaturilor de bucatarie. Nu se pot face compromisuri cand vine vorba de calitate, design si functionalitate, acestea fiind in fruntea listei de cerinte ale cumparatorilor de pretutindeni.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.