Baterii de baie – calitate germana!

Actualizat la 5 August, 2015 at 12:57 pm

Mai mult decat o baterie

Cu multe idei bune şi produse noi Kludi este de mulţi ani unul dintre cei mai importanţi producători de baterii de baie, baterii de bucătărie şi duşuri. Identificarea timpurie a trendurilor şi transpunerea lor în produse mai isteţe şi mai bune, aceasta este filosofia noastră. Şi la un preţ accesibil.Bateriile Kludi îmbină un design tineresc, reconfortant cu o tehnică inovativă. Seria de baterii Kludi Ocean urmeaza exemplul naturii dar in acelasi timp inglobeaza noile tehnologii legate de functionalitate.

Baterie Kludi

Gama larga de functionalitati ale bateriei O-CEAN :

  •   – perlator S-pointer ECO: jet directionabil si economie de apa 40%
  •   – cartus ceramic ce permite un reglaj fin al temperaturii si debitului apei, 
  •   – clasa de zgomot 1 – silentiozitate < 20db,
  •   – tratament special de acoperire cu crom ce confera o stralucire intense si de lunga durata,
  •   – index de confort 9.545 mmp (suprafata obtinuta prin inmultirea intre lungimea pipei si inaltimea bateriei), mai mare cu 40-50% fata de orice alta baterie. Acest index permite utilizatorului bateriei sa se spele confortabil, pe de o parte fara sa se aplece si fara sa atinga lavoarul ceramic, iar pe de alta parte fara sa se stropeasca.

O alta colectie deosebita de baterii este Almera, comercializata in exclusivitate de Romstal. Designul liniar, suprafetele de calitate superioara, cromate si elementele functionale placute la atingere se potrivesc perfect în orice ambient de baie.

44KL0042

În fiecare zi, în toate cele şapte fabrici Kludi din lume, se poate vedea ce înseamnă cu adevărat calitatea materialelor, a tehnicii, a prelucrării, a montajului şi a grijii pentru mediul înconjurător. Politica comună ce vizează un nivel superior de calitate , atent monitorizat, se aplică în toate fabriciile Kludi, atât naţionale cât şi internaţionale. A doua exclusivitate in oferta Romstal este bateria Maris care ofera utilizatorului cel mai bun raport calitate pret.

Baterie maris

Procesele de fabricaţie şi facilităţile moderne sunt în consecinţă o pratică comună. Investiţiile permanente întregesc ansamblul, atunci când vine vorba de a fi în pas cu tehnologia şi ecologia. Astfel se asigură procedee de fabricaţie economice, eficiente şi ecologice. Una dintre cele mai economice baterii ce realizeaza o economie de apa de minim 40% este Kludi Zenta.

44KL0416


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *