Bateria pentru lavoar Nico Kroner în oferta săptămânii la Romstal

Cu totii stim ca amenajarea unei bai de mici dimensiuni reprezinta o adevarata provocare. Baia este o camera extrem de importanta in orice locuinta, locul unde vrem sa gasim relaxarea investind o suma care sa ne bucure atat ochiul cat si buzunarul. De aceea este necesar sa cantarim mai multe optiuni cand vine vorba despre utilarea acestui spatiu.

In aceasta saptamana, Romstal va face alegerea facila, cel putin daca aveati inca intrebari asupra tipului de baterie pentru lavoar pe care doriti sa-l folositi. Lavoarul poate sa aiba orice forma si aproape orice culoare, dar bateria nu poate fi decat una singura, bateria cromata Nico pentru lavoar aflata in promotie. Achizitionand-o veti reusi sa faceti economie in doua planuri, pretul si consumul de apa, ambele foarte reduse.Bateria pentru lavoar Nico Kroner este comercializata impreuna cu –aerator, furtunuri flexibile de conectare la apa si sistem rapid de instalare. In plus, este prevazuta cu limitator de debit reglabil si set evacuare cu tija. Iar daca va spunem ca este calitate garantata Romstal inseamna ca v-am convins ca aceasta este cea mai buna solutie pentru lavoarul dumneavoastra. Gatul scurt si elegant, culoarea stralucitoare si pretul accesibil sunt tot atatea calitati de care nu trebuie sa uitati atunci cand vreti sa o comparati cu alte produse de gen.

Pentru a beneficia de promotie, folositi codul PROMONICO in pagina de finalizare comanda / checkout. Promotia este valabila in perioada 31 ianuarie 2017 – 4 februarie 2017 in limita a 5 bucati si este atribuita doar codului de produs al bateriei NICO – 44B30118. Daca in cosul de cumparaturi veti adauga o cantitate mai mare de 5 bucati ( sau a cantitatii ramase in promotie dupa comenzi anterioare) si veti aplica codul promotional, promotia se va aplica doar pentru 5 bucati (respectiv cantitatea ramasa in promotie). Dupa ce se va atinge limita maxima de 5 bucati comandate, codul de reducere nu se va mai putea aplica si se va afisa un mesaj cu aceasta informatie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *