Bateria Eurosmart New pentru lavoar – confort maxim, consum minim

Este timpul să obțineți un consum minim de apă dar un confort maxim utilizând noua baterie pentru lavoar Eurosmart New de la Grohe. Noua gama Eurosmart New are integrată tehnologia GROHE EcoJoy care vă garantează o curgere voluminoasă a apei reușind în același timp reducerea seminificativă a consumului de apă și energie.

Dispunând de un mâner din metal solid, înclinat înainte și linii dinamice, Eurosmart este completarea perfectă pentru toate setările de baie atemporale. Numele Eurosmart spune totul: aspect inteligent tehnologie inteligenta preț inteligent Acest robinet de înaltă calitate cuprinde mai multe caracteristici de durată si performanță, inclusiv GROHE SilkMove pentru manipularea precisă și GROHE StarLight pentru o stralucire radiantă, genială.

BATERIILE GROHE EUROSMART

GROHE a lansat prima gamă Eurosmart in 1999. Vanzarea a peste 30 milioane de baterii la nivel mondial, a confirmat că această serie este una clasică. În 2015 Grohe a introdus a treia generație de Eurosmart, cu un design care a evoluat și noi caracteristici care fac bateriile mai bune ca oricând. Cuprinzând produse pentru baie, bucătării și spații comerciale, s-a inovat pentru a face Eurosmart mai confortabil, mai rapid de instalat si ușor de intretinut. Eurosmart este un adevărat clasic si din punct de vedere al limbajului de design, fiecare noua baterie de baie sau bucătărie, este o interpretare modernă a stilului contemporan Eurosmart.

Noul cartuș de 35 mm GROHE SilkMove ofera un flux de apă mătăsos de mare performanță, o buna funcționare și control precis al debitului de apă și temperatură, garantat să dureze pentru toată viața de robinetului. O altă caracteristică a GROHE Eurosmart este calitatea de durată a suprafețelor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *