Bateria cu monocomandă pentru spălător Rik – Simplitate și funcționalitate la cel mai bun preț

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:45 pm

Modelul de baterie Rik este simplu, elegant, ușor de utilizat și de întreținut. Este ideal pentru bucatarie sau pentru grupuri sanitare. Producătorul este Fromac, producător privat pentru Romstal, garantând calitatea și durabilitatea produsului.

Bateria cu monocomandă pentru spălător are limitator de debit reglabil cu indicator albastru/roșu, ușor de manevrat pentru a asigura reglarea fluxului de apă caldă sau rece în funcție de preferințe. Bateria este alcătuită din ornamente metalice cu racorduri flexibile, astfel utilizarea ei este la îndemâna oricui. Pipa tubulară pivotantă are un design practic, funcțional, ce permite jetului de apă să curgă cu ușurință.

Baterie de bucatarie Rik de la RomstalBateria are încorporat și un set de prindere și montaj pentru ca munca de instalare să se realizeze simplu și rapid. Modelul vine pe culoare cromată, potrivită pentru orice grup sanitar. Având ornamente metalice este asigurat și un mediu cât mai steril, care nu permite răspândirea germenilor și bacteriilor cu care intră în contact.

Bateria poate asigura un debit de apă până la 14l/min, și face parte din categoria B de consum de energie în funcție de debitul de apă maxim la presiunea de 3bar.

Prețul unei astfel de baterii este foarte accesibil consumului larg. Raportul calitate/preț este convenabil pentru orice buzunar, calitatea produsului fiind garantată de brandul producătorului cu renume în domeniu și de materialele durabile din care este alcătuit.

Baterie de bucatarie RikModelul de baterie Rik este modern, simplu, se asortează cu ușurință oricărei bucătării aducând o notă de eleganță subtilă. Piesele se asamblează și se instalează fără dificultate, iar întreținerea bateriei nu presupune vreun efort special, în afara curățării regulate.

Igienic, comod, durabil și elegant, modelul de baterie Rik se potrivește tuturor, iar prețul atractiv îl face să fie extrem de accesibil!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *