Bateria Bongio Myamyx pentru spălător, plus de rafinament și eleganță – Acum la reducere la Romstal

Profita acum de reducerea de 30% la bateria Bongio Myamyx pentru spalator pentru a-ti echipa casa cu o baterie de cea mai inalta calitate creata de binecunoscutul producator italian Bongio. Compania infintata in 1936 acorda o mare importanta calitatii, produsele companiei fiind caracterizate prin funcționalitate ridicata. Designul italian cucereste usor fiind considerat de catre utiliatori punctul culminant al gustului rafinat și elegantei.

Toate produsele Bongio sunt marcate cu o holograma care garantează autenticitatea și calitatea acestora. De asemenea, compania nu uita de protecția mediului. Produsele lor garanteaza un consum redus de apa, prin utilizarea celei mai moderne tehnologii. Produsele Bongio dau un caracter exclusiv si plin de personalitate oricarei incaperi.

Myamyx este o serie exclusiva de accesorii de baie. In cadrul acestei colectii gasim bateria cromata cu forma dreptunghiulara care va da un aspect unic oricarui interior modern. Bateria Myamyx combină linii ascuțite și perpendiculare, creand un design modern si elegant. Modelul este un robinet monobloc cu un singur orificiu, care realizeaza usor amestecul de apa calda si apa rece. Avand o inăltime de 216,5 mm, bateria poate satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi ale clienților.

Bateria este prevazuta cu un dop clic-clac care permite deschiderea și închiderea orificiului de evacuare a apei. Manerele, desi au un mod de amplasare neobisnuit, faciliteaza reglarea debitului de apa. Ele dau un aer carismatic, indraznet, inovator, care va cuceri rapid orice utilizator.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *