Baile moderne au baterii ingropate!

flexboxKLUDI FLEXX.BOXX – numele spune totul, acum mai mult ca niciodată. Noul FLEXX.BOXX vine ca o cutie ascunsă cu un set de spălare integrat.

Unitatea este acum furnizata complet asamblata direct alegerea ta pentru montaj. Acum puteți instala FLEXX.BOXX cu mai mare flexibilitate, pentru ca tot ce aveti nevoie se afla in cutie, pentru toate aplicațiile: termostat, Baterie monocomandă sau protecție împotriva refluxului. Aceasta înseamnă că puteți aștepta până în ultimul minut pentru a alege bateria KLUDI corespunzătoare.

Modul Kludi FLEXX.BOXX

FLEXX.BOXX combină noi beneficii cu o calitate de top KLUDI și caracteristici testate, cum ar fi acoperirea cu elastomer flexibil. Este ideal pentru instalare ascuns si moderna. Primul avantaj al acestor sisteme este economia de spațiu în cabine de duș și băi mici, moderne și ușor de curățat.

Un avantaj major: caseta nu are nevoie să fie deschisa pentru a se testa pentru etanșeitatea sau eventualele scurgeri în conformitate cu DIN 1988 și nu este nevoie pentru orice lucru preliminar de asamblare.

montaj Kludi FLEXX.BOXX

Conectorii externi DN 20 fac acest mecanism ideal pentru conectarea tuturor sistemelor, atat a celor convenționale cat și a sistemelor sanitare moderne. Izolare fonica este un alt beneficiu pe care il ofera KLUDI FLEXX.BOXX datorita acoperirii cu elastomer care înconjoară toate părțile si astfel se reduce zgomotul produs de apa care circula prin mecanism si baterie. Flexibilitatea este probabil cel mai mare atu al acestui sistem de baterie ingrobata  – KLUDI FLEXX.BOXX include posibilitatea de a schimba atât bateria cat și setul în orice moment – chiar și după instalare – fără nici o murdărie sau lucrari elaborate Astfel este posibil chiar sa schimbam bateria si sa trecem de la de la o baterie monocomandă la una termostata sau invers, oricand.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *