Baia ta. O experiență în stil retro

Cu totii ne dorim o baie ca-n filme in care troneaza o cada retro cu picioare plina cu spuma in care sa ne relaxam ascultand muzica si sorbind dintr-un pahar cu vin. Baia visurilor are, de asemenea, mobilier clasic, tip vintage, dar si baterii care aduc aminte de epoca romantica. Adevarat va spunem, absolut toti ne-am dori o baie ca aceasta! Ce ne opreste atunci?! Absolut nimic!

Baie in stil retroRomstal va propune sa aruncati o privire in categoria urmatoare si sa va alegeti exact elementele de care aveti nevoie pentru a renova baia sau pentru a o construi exact dupa cum am descris-o. Aveti aici o seriei intrega de baterii, obiecte sanitare, mobilier, cazi sau accesorii retro care se dovedesc unice si ne ajuta sa dam baii personalitate si eleganta.

Alege cel mai bun mobilier pentru baie, in nenumarate combinatii si culori care sa satisfaca toate gusturile. Odata ce ati achizitionat un astfel de mobilier de baie retro veti reusi sa schimbati total modul in care arata aceasta. Un mobilier colorat, din lemn, cu manere cu aspect antichizat, alaturi de o oglinda asortata, va transforma baia intr-un festin vizual.

Calea cea mai sigura pentru romantismul absolut  il reprezinta cada cu picior asezata in mijlocul baii. O astfel de cada aduce o nota de rafinament baii si sta la baza oricarei amenajari luxoase. Cada este eleganta si confortabila, cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un astfel de obiect, punctul pe care ne focusam cand se rearanjeaza obiectele sanitare si mobilierul.

Alegeti si lavoare si vase wc cu forme speciale, concepute pentru a se incadra in stilul impus. Ele au un efect estetic maxim, surprinzand prin eleganta si functionalitate. Ele sunt completate de baterii retro superbe care arata un rafinament intalnit la oameni deosebiti, care stiu sa traiasca frumos si decent.

Romstal va recomanda sa alegeti acum aceste produse speciale disponibile la preturi competitive direct in magazinul nostru online.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *