Baia ta nu este completă fără mobilierul de baie ARENYS 800 de la Salgar

Astazi va propunem un set de baie de cea mai buna calitate format din masca pentru lavoar, lavoar, oglinda si aplica. Produs in Spania de binecunoscutul producator Salgar acest mobilier de baie se remarca prin design, dimensiuni generoase si prin materiale de fabricatie de ultima generatie (fabricat din MDF –  Medium density fibreboard).

Mobilier baie Arenys 800 Salgar

Mobilierul are o lungime de 810 mm, o adancime de 460 mm si o inaltime de 810 mm. Poate fi montat  usor in orice tip de   baie. Vine echipat cu trei sertare cu inchidere amortizata si patru picioare din ABS cromat rezistent la umiditate. Este completat de  lavoarul din portelan de forma dreptunghiulara care se întreține cu ușurință și menține igiena corespunzătoare dar si de oglinda echipata cu aplica. Oglinda are o de lungime de 600 mm si o inaltime de 800 mm.

Mobiler de baie ARENYS-800 RomstalSALGAR propune această soluție perfectă pentru echiparea băii. Setul conține toate elementele necesare dotării complete a zonei lavoarului.

Mobilierul ARENYS 800 este rezistent, fiind realizat din materiale de cea mai bună calitate, care suportă fără probleme umiditatea specifică mediului din baie. Dulăpiorul este susținut de patru piciorușe care asigură o zonă liberă între pardoseală și suprafața dulapului. Acest lucru permite aerului să circule și contribuie la menținerea uscată a zonei de sub dulap.

Sistemul soft-close al sertarelor le face să reziste mai bine în timp și să se deterioreze mult mai greu. Închiderea amortizată este și mai confortabilă din punct de vedere acustic, căci baia reprezintă o începere unde sunetele se propagă ușor.

Setul ARENYS 800 se integrează cu ușurință în orice baie modernă, impregnându-i un stil simplu și elegant, adaptabil la o multitudine de idei de amenjare.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Baia ta nu este completă fără mobilierul de baie ARENYS 800 de la Salgar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *