Avem nevoie de #suporterimeseriași! Urmează România – Suedia, meciul capital pentru calificare

Mâine, echipa națională a României susține penultima partidă din grupa F împotriva Suediei. Pentru a mai spera la calificare, tricolorii trebuie neapărat să câștige acest meci. România trebuie susținută frenetic de suporteri, de aceea Romstal vă invită să fiți alături de echipa noastră. Suporterii au arătat un interes major pentru ceea ce se dovedește a fi partida decisivă, de aceea avem speranțe că stadionul va fi plin la ora confruntării.

Romania - SuediaÎnaintea meciului, Romstal l-a invitat pe unul dintre componenții lotului, Ionuț Nedelcearu, să se pună în locul unui selecționer all-time și să aleagă cel mai bun unsprezece în viziunea sa. Fundașul naționalei a acceptat provocarea sponsorului echipei naționale și a alcătuit o echipă în care și-au găsit locul câteva surprize. Află și tu care sunt jucătorii din istoria României care l-au impresionat pe fotbalistul nostru. În clipul următor poți vedea, pe lângă echipa npminalizată. și cum Nedelcearu a creat golul perfect.

În acest moment echipa națională ocupă locul al treilea în grupă după Spania (avans de 6 puncte) și Suedia (avans de 1 punct). Dacă învingem mâine vom depăși selecționata nordică, însă, având în vedere că aceștia au o partidă facilă în ultima etapă, pe propriul teren, împotriva Insulelor Feroe, unde se presupune că vor obține cele 3 puncte puse în joc, România trebuie să obțină cel puțin un punct în ultima partidă contra echipei Spaniei, deja calificată, pentru a termina grupa pe poziția secundă și a-și asigura locul la Campionatul European din 2020. Suntem alături de baieții noștri! Trebuie să fim cu toții adevărați suporteri. Romstal strigă “Hai România”!

Suporteri România


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *