Avantajele pompelor de caldură Mitsubishi Electric

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:34 pm

Aerul reprezintă o sursă de căldură gratuită, disponibilă în cantităţi nelimitate. Iata de ce alegerea unei pompe de caldura ca sursă de căldură este din ce in ce mai recomandată. Acest dispozitiv utilizează aerul din exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator. Functia de incalzire se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. De asemenea, pompele de caldura pot fi utilizate si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare dar si pentru producerea de apa calda menajera, cu ajutorul unui boiler.

Alegerea realizarii si folosirii unui sistem de incalzire cu pompa de caldura va permite sa va bucurati de multe avantaje si beneficii. Ca utilizator va va permite obtinerea confortului echivalent sistemelor de ardere clasice cu gaz (centrale murale sau in condensatie), impreuna cu o eficienta energetica ridicata, reducerea costurilor si un ambient interior modern si ecologic.

Pompele de caldura Mitsubishi Electric aduc beneficii si pentru constructor. O casa incalzita cu ajutorul unei pompe de caldura consuma mai putina energie primara si, prin urmare, permite imbunatatirea clasei energetice a cladirii. Acest lucru permite pe de o parte reevaluarea proprietatii si posibilitatea accesului la stimulente locale, bonusuri de volum.

O alegere ecologica si economica

Comunitatea Europeana si-a stabilit obiectivul de a realiza o reducere cu 20% a consumului de energie primara si a emisiilor de CO2, iar 20% din energie sa fie produsa din surse regenerabile pana in 2020.

Pompele de caldura, surse termice regenerabile vor avea o contributie decisiva la realizarea acestor obiective deoarece:

• au o eficienta energetica cu 60% mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale;

• nu emit CO2 la locul de instalare;

• utilizeaza energia regenerabila din aer.

O alegere de calitate

A te baza pe o singura sursa de energie pentru incalzire, racire si apa calda la o locuinta rezidentiala inseamna a avea incredere maxima, in raport cu asteptarile: iata motivele pentru a alege Mitsubishi Electric. De peste 90 de ani, Mitsubishi Electric Quality este sinonim cu experienta, cercetare meticuloasa, fiabilitate ridicata in timp si performanta energetica ridicata garantata.

Tehnologia Inverter

In mod normal, pompele de caldura reduc capacitatea de incalzire cand temperatura aerului exterior creste. Tehnologia DC Inverter compenseaza doar atunci cand necesarul de caldura la temperaturi joase creste, prin cresterea vitezei de rotatie a compresorului. Dimpotriva, atunci cand temperatura aerului exterior creste, DC Inverterul moduleaza frecventa, ajusteaza puterea furnizata la necesitatile de incalzire si reduce semnificativ consumul de energie electrica.

Avantajele sistemului DC Inverter sunt multe:

• nu este nevoie de a supradimensiona pompa de caldura;

• indice ridicat de eficienta energetica sezoniera;

• temperatura stabila si, prin urmare, mai mult confort.

O alegere pentru confort

Pompa de caldura aer/apa Mitsubishi Electric transfera caldura mediului extern prin utilizarea apei ca mediu de transfer: in acest fel se asigura confortul sistemelor traditionale de combustie. Un sistem unic de control al temperaturii, sofisticat, la fel de simplu de utilizat, in acelasi timp, asigura o stabilitate termica si eficienta energetica ridicata. Mai mult decat atat, nivel de zgomot scazut al unitatii contribuie la mentinerea unui confort acustic ridicat.

Sistemul split “Hydrobox” ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Poate fi asociat cu un boiler pentru apa calda de consum cu versiunea ERSC,  si poate produce apa racita de aerul conditionat in timpul verii.

Cu sistemele “Split”,puteti conecta o unitate externa din seria “Ecodan®”sau “Zubadan”.

Performanta

Sistemele de pompe de caldura Mitsubishi Electric garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute. Eficienta energetica ridicata a pompelor de caldura Mitsubishi Electric este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura.

Datorita dispozitivului exclusiv “Flash Injection”, unitatile externe din seria Zubadan mentin constanta capacitatea  fluxului  de  aer  pana  la  -15°C.

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *