Avantajele boilerelor Cordivari

O gama noua de produse introduse in 2014 in oferta Romstal, o reprezinta boilerele Cordivari. Oferta furnizorului italian cuprinde boilere cu una sau doua serpentine si acumulatoare pentru apa calda sau rece cu volume de la 150 si pana la 2000 de litri.

CORDIVARI

• Acestea sunt prevazute cu izolatie interna POLYWARM cu o grosime de >200μ pentru o protectie completa impotriva coroziunii conform BS3900-E6 si DIN 53151.

Flexibilitatea excelenta a stratului de izolatie interna POLYWARM confera o rezistenta maxima a rezervorului la dilatarea termica si deformarile mecanice (conform UNI 8901), fara deformari sau crapaturi ale suprafetei.

Este foarte potrivit pentru instalatiile de apa potabila cu o rezistenta la temperatura de pana la 130°C.

• O gama vasta de tipuri si dimensiuni de la 80 la 5.000lt in functie de tipul de cladiri, necesitatile utilizatorului si resursele disponibile sau energie.

• Capacitatea de a controla direct starea anodului de magneziu prin testerul de Anod.

• Izolatie de inalt nivel calitativ de 2 tipuri

a. poliester cu conductivitate termica scazuta (0,035 W/mK) si performante excelente la foc (B-S2d0 in conformitate cu EN 13501) cu grosimea de 50mm si 100mm.

b. poliuretan cu conductivitate termica foarte scazuta (0,023 W/mK) cu grosime de 30 si 70mm.cordivari sistem• Toate rezervoarele si schimbatoarele de caldura sunt rezistente la presiuni ridicate

• Produse in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate si igiena.

Linia de produse Cordivari contine mult mai multe tipuri de produse precum fose septice si calorifere,  fabricate toate dupa cum spune furnizorul 100% in Italia.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *