Aura Vasile – castigatoarea marelui premiu al tombolei INCREDIBIL DE ACCESIBIL LA ROMSTAL

Actualizat la 19 August, 2019 at 04:16 pm

Tombola pentru clienti finali ”Incredibil de accesibil” s-a derulat in perioada 10 septembire – 30 noiembrie, in toate magazinele si filialele Romstal. Tragerea le sorti a avut loc pe 3 decembire iar pe 10 decembrie fericitii castigatori au intrat in posesia premiilor.
In perioada campaniei. peste 3500 de taloane au fost depuse in urnele special amenajate in cadrul magazinelor noastre.

Premiile tombolei au fost:

Premiul 1: 1 X autoturism SMART FOR TWO COUPE

Premiul 2: 3 X CENTRALA TERMICA BUDERUS PT INCALZIRE/ACM INSTANT LOGAMAX U042K, CU KIT EVACUARE, TF, 24 KW, 35BD0401

Premiul 3 : 10 X – CONVECTOR ELECTRIC HABITAT 1900W, 81CE1900

Premiul 4 : 50 X – FILTRU DE APA AQUAPHOR MODERN 2 CU FILTRARE MECANICA SI ANTIBACTERIANA 4.000 LT, 47AQ0006

Aura Vasile – castigatoarea marelui premiul al tombolei INCREDIBIL DE ACCESIBIL LA ROMSTAL

Castigatoarea masinii Smart (marele premiu) este Aura Vasile, din Bucuresti. Iata ce ne spune castigatoare despre concursul Romstal:

Romstal – Cum vi s-a parut tombola organizata de noi “Incredibil de accesibil” – produse participante, promotii, perioada de desfasurare, magazine participante etc

Aura Vasile – Sincer, in momentul in care am achizitionat produsele de la Romstal, nu stiam ca exista o tombola. Abia cand am completat tichetul si am vazut afisul cu premiile puse in joc am aflat si mi s-a parut ca merita sa termin de completat tichetul si sa il depun in urna.

Romstal – Ce parere aveti despre premiile campaniei? Au fost multe/putine? Au fost atractive? Aveti sugestii pentru campaniile viitoare?

Aura Vasile – O campanie atrage prin marele premiu, dar si prin celelalte premii la care cineva se gandeste ca ar avea mai multe sanse de castig. La Romstal marele premiu mi s-a parut excelent intrucat nu este chiar o simpla masina. Iar celelalte premii cred ca au fost destul de multe si de interesante astfel incat fiecare sa se gandeasca la faptul ca ar putea avea o sansa de castig, ceea cred ca e un stimulent destul de bun. Mi s-a parut bine gandit si faptul ca au existat doua tombole diferite, pentru clientii Romstal si pentru partenerii Romstal.

Romstal – Ce v-a determinat sa colaborati/cumparati de la Romstal?

Aura Vasile – In primul rand, calitatea produselor si oferta variata. De asemenea, accesibilitatea magazinelor a fost determinanta pentru mine intrucat, neavand masina, nu a trebuit sa ma deplasez pana la o margine de oras.

Romstal – Povestiti-ne despre premiul castigat. Cum ati primit vestea, cum il veti folosi etc.

Aura Vasile – La inceput nu mi-a venit sa cred ca am castigat si nici acum nu realizez foarte tare. Pana acum nu am castigat nici macar ceva simbolic. Se pare ca se pot intampla minuni si celor mai ghinionisti! Premiul este excelent, avand in vedere faptul ca este o masina cu un consum mic si cutie semiautomata, perfecta pentru oras!

Romstal – Transmiteti un mesaj pentru ceilalti participanti la tombola!

Aura Vasile – Norocul ii poate surprinde si pe cei mai ghinionisti, asa ca miracole se mai intampla! Iar produsele Romstal merita cumparate pentru calitatea lor chiar si in lipsa unei tombole.

zp8497586rq
zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.