Aranjează-ți baia cu superbele accesorii de baie Gedy Genziana

Pentru a vă face sa uitati ca baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni a locuintei, Romstal va recomanda o noua serie de accesorii de baie pentru a o organiza cat de bine posibil. Colecția de accesorii de baie Genziana de la Gedy conține elemente precum etajere, portprosoape, porthartie, portpahar, portperie, portsapun, produse de-a dreptul indispensabile intr-o baie moderna. Aceste accesorii de baie ne ofera mai multa flexibilitate si ne ajuta sa avem o baie frumos decorata, mai bine pusa in valoare. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, putem sa apelam la seria de accesorii de baie Genziana de la Romstal.

Accesorii de baie GenzianaAccesoriile se potrivesc in orice tip de baie, accentuand finetea si rafinamentul acesteia. Designul lor urmareste linii geometrice, simple si precise, perfecte pentru baile minimaliste. Piesele disponibile in aceasta categorie sunt rezistente si robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din incaperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la indemana produsele destinate igienei si ingrijirii care fac parte din rutina noastra zilnica.

Accesoriile de baie sunt foarte importante pentru echiparea unei băi moderne. Acestea au în primul rând un rol practic, asigurând ordinea și curățenia corespunzătoare în încăpere. Împrospătarea încăperii se poate face foarte simplu cu ustensilele potrivite, care la rândul lor trebuie să aibe calități antimurdărire.

Designul atrage instant atenția prin stilul elegant și simplitatea liniilor. Este un detaliu ce va conferi mai multă eleganță încăperii. Utilizați cu toată încrederea gama GENZIANA de la GEDY SPA, iar  baia dumneavoastră va străluci de fiecare dată!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *