Aplicatii de mobil pentru clientii si partenerii Romstal!

Actualizat la 14 September, 2015 at 10:09 am

Romstal a lansat doua noi aplicatii pentru telefoanele mobile ce folosesc sistemul de operare Android si IOS. Una dintre aplicatii se adreseaza clientilor Romstal si prezinta intr-o forma accesibila si intuitive produsele si serviciile, reteaua de magazine, ofertele speciale, noutatile si solutiile ECO ce fac parte din noua orientare a companiei. Aplicatia cuprinde si o zona in care oricine poate inscrie proiectul pe care il desfasora sau intentioneza sa-l dezvolte. Datele vor ajunge direct la specialistii Romstal care vor oferi cele mai bune solutii pentru proiectul respectiv.
romstal aplicatie clienti
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.cloud.romstal
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.cloud.romstalpartener

Prin intermediul aplicatiei, partenerii Romstal vor fi in permanenta notificati in legatura cu noile proiecte ale clientilor, primesc cereri de oferta si sunt usor de contactat de catre clienti. Ei pot deasemenea sa foloseasca aplicatia pentru a cauta produsele necesare clientilor si le pot comanda direct de pe telefonul mobil. Acum e mult mai simplu pentru partenerii Romstal sa raspunda la nevoile clientilor. Ca partener, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati si instalati aplicatia de pe Google Store sau App Store si sa o activati cu ajutorul codului primit.

aplicatie parteneri

Ambele aplicatii sunt disponibile atat pentru telefoanele ce folosesc IOS cat si pentru cele ce ruleaza cu ajutorul Android.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *