Aparatele de aer condiționat Romstal Habitat – Design și tehnologie pentru confortul tău

Pregateste-te din timp pentru zilele calduroase de vara! Vino in magazinele noastre sau intra pe romstal.ro si alege unul dintre aparatele de aer condiționat Romstal Habitat inverter monosplit & multisplit cu capacitati de 9000 btu, 12000 btu, 18000 btu sau 24000 btu.

Aer conditionat Romstal Habitat

In 2019 aerul condiţionat nu mai reprezinta un lux! Veti fi uimiti de preturile accesibile ale aparatelor de aer conditionat, cele care va vor permite sa controlati usor clima din locuintele dumneavoastra. Toți românii își pot monta rapid, cu ajutorul unui kit de instalare, un sistem de climatizare care să le facă vara cât mai plăcută.

Rolul aparatelor este de a reduce temperaturile de la interior, iar aceste dispozitive se achită cu succes de această sarcină, asigurând aerul rece necesar printr-o singură apăsare de buton. Indiferent că vă doriți un aparat de aer condiționat de 9000 btu pentru o cameră de mici dimensiuni, sau unul de 12000 btu, 18000 btu sau 24000 btu, pentru încăperi cu suprafețe mai generoase, acestea sunt capabile să aducă aerul răcoros pe care îl doriți fără niciun efort.

Aparatele de aer condiţionat Romstal Habitat funcționează fluid și silenţios, asigurându-vă liniștea și confortul dorit. Acest lucru este posibil deoarece nu veți mai deschide ferestrele pentru a răcori locuința permițând, în acest mod, eventualilor poluatori fonici să pătrundă la interior. Așadar, confortul nu se referă numai la răcorirea aerului ci și la izolarea fonică a casei.

Un alt avantaj al utilizarii acestui tip de aparat este acela ca el reuseste să regleze umiditatea aerului, înlăturând un eventual disconfort provocat de aerul prea umed şi prea cald dintr-o cameră. La avantaje poate fi trecut și faptul că acest aparat poate fi utilizat și iarna, încălzind camera în caz de nevoie.

Alegerea aparatului de aer condiționat potrivit este dictată în primul rând de mărimea camerei ce urmează a-l găzdui. Locul prioritar în care se montează aparatul este livingul, dar și dormitoarele beneficiază des de o climatizare asigurată de aparatele de aer condiționat. Amplasarea lui în bucătărie sau baie se va face la distanță de alte aparaturi electrice sau electrocasnice, pentru a nu fi afectate de fluxul de aer sau de eventualele scurgeri.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *