Aparatele de aer condiționat premium Mitsubishi Electric din seria LN – Armonia perfectă a tuturor elementelor

Actualizat la 8 August, 2019 at 10:25 am

Romstal vă invită să alegeți unul dintre noile aparate de aer condiționat de tip split, cu inverter DC de la Mitsubishi Electric. Este vorba de produsele premium din seria LN. Acestea beneficiază de sistemul inverter, un dispozitiv electronic care permite atât răcirea cât și încălzirea locuințelor. Fata de sistemele de climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura ceruta si o mentin stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si al consumului redus de energie electrica.

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ LNModelul LN de la Mitsubishi Electric este disponibil in patru culori – alb natural, alb sidefat, rosu rubin si negru onix. Pe lângă designul special el se remarcă prin caracteristici precum finisaj cu dubla bariere, sistem de fitrare pe baza de plasma Plasma Quad Plus, deflector dublu de aer, functionare siletioasa, interfata WI-FI incorporata și senzor 3D i-see cu infrarosu.

Concepute pentru a completa încăperile cu decor modern, aparatele din seria LN sunt disponibile în mai multe culori, special alese pentru a se potrivi în mod natural oriunde sunt instalate. Atât designul sofisticat cât şi eficienţa energetică optimă şi funcţionarea silenţioasă adaugă valoare aparatelor din această serie.

Aer condiționat cu aspect elegant și strălucitor

Alb natural, alb sidefat, roşu rubin şi negru onix. Unităţile interioare din seria LN sunt disponibile în patru culori potrivite pentru diferite stiluri de viaţă. Aspectul unităţii interioare diferă în funcţie de lumina din încăpere, atrăgând atenţia tuturor celor care intră în cameră.

Aer condiționat Mitsubishi Electric LnMăiestria în tehnologia vopsirii a condus la un design rafinat, conferind finisajului o culoare profundă şi un aspect de calitate superioară. Albul sidefat se asortează cu orice interior. Roşul rubiniu dă un accent de culoare, oferind o eleganţă clasică interioarelor sofisticate iar culoarea neagră onix se potriveşte cu interioarele întunecate, creând o ambianţă plăcută.

Nu numai unităţile interioare dar şi telecomenzile sunt disponibile în patru culori. Fiecare telecomandă se potriveşte cu unitatea interioară. Chiar şi texturile sunt aceleaşi.MSZ-LN-Telecomanda

 

Eficienţă energetică ridicată

O altă caracteristică a aparatelor din seria LN o constituie performanţa optimă de răcire / încălzire.

Modelele de capacităţi 25 până la 50 au obţinut „ clasa A+++ ” pentru SEER iar modelele de capacităţi 25 şi 35 au fost încadrate, de asemenea, în „ clasa A+++ ” pentru SCOP.

Aparat de aer condiționat cu senzor 3D i-see

Aparatele de aer condiționat din seria LN sunt echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiaţii infraroşii care măsoară temperatura la distanţă. În timpul deplasării spre stânga şi spre dreapta, un senzor cu opt elemente poziţionate vertical analizează temperatura în încăpere în trei dimensiuni. Această analiză detaliată face posibilă stabilirea poziţiei persoanelor în încăpere, permiţând astfel aparatului să funcţioneze în regim de „ flux de aer indirect ”, pentru a evita ca persoanele să fie lovite direct de curentul de aer, sau să lucreze pe „ flux direct de aer ”, pentru a furniza aer în zonele unde se găsesc oamenii.

Fluxul de aer indirect

Setarea aparatului pe flux de aer indirect poate fi utilizată atunci când curentul de aer se simte prea puternic sau direct. De exemplu, poate fi folosită în timpul răcirii, pentru a preveni răcirea excesivă a corpului datorită curentului de aer rece.

Fluxul de aer direct

Această setare poate fi utilizată pentru a direcționa direct curentul de aer către persoane, pentru obţinerea unui confort imediat, la sosirea de afară într-o zi caldă (rece).

Economisirea energiei în camerele goale

Senzorii detectează dacă există persoane în încăpere. Când nu este nimeni în cameră, aparatul intră automat în modul de economisire a energiei.

Aer condiționat Mitsubishi Electric LN albFuncţia de oprire automată Auto-OFF

Senzorul detectează dacă sunt sau nu sunt persoane în încăpere. Când nu sunt oameni în cameră, aparatul se opreşte automat.

Agent frigorific R32

Noul agent frigorific R32 are un potențial de încălzire globală de aproximativ 1/3*1 faţă de agentul frigorific utilizat în mod curent R410A, reducând astfel dramatic impactul negativ asupra mediului. Introducând activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continuă să promoveze fabricarea echipamentelor, luând în considerare mediul înconjurător.

Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe bază de plasmă care îndepărtează eficient șase tipuri de poluanți atmosferici – bacterii, viruși, mucegaiuri, praf, alergeni, PM2.5. Plasma Quad Plus captează mucegaiul și alergenii mai eficient decât Plasma Quad. De asemenea, poate capta PM2.5 și particule mai mici de 2,5μm, creând spații de viață sănătoase pentru toți.

Finisaj cu dublă barieră

Finisajul cu dublă barieră previne intrarea prafului şi a murdăriei în aparatul de aer condiționat.

Tehnologie de finisare de ultimă oră

În general, murdăria este clasificată în două grupuri: murdăria hidrofilă, cum ar fi praful de fibre și praful de nisip, și murdăria hidrofobă, cum ar fi uleiul și fumul de țigară. Finisajul Mitsubishi Electric cu dublă barieră funcționează ca o acoperire dublă, în care au fost amestecate „ particule de fluor ” care împiedică penetrarea murdăriei hidrofile, și „ particule hidrofile ”, care previn pătrunderea murdăriei hidrofobe în aparatul de aer condiţionat. Această acoperire dublă a suprafeţei interioare păstrează aparatul de climatizare curat pe tot parcursul anului.Aer condiționat Mitsubishi Electric LN roșu

Consecințe care apar când interiorul unității interioare este lăsat murdar.

  • Deteriorarea eficienței energetice.
  • Unitatea degajă miros de mucegai.

Interiorul unității interioare se murdărește după mulți ani de utilizare.

Deflector dublu de aer

Deflectoarele de aer creează tipare diferite ale fluxului de aer pentru confortul fiecărei persoane din cameră. Atât clapetele orizontale cât şi cele verticale se mişcă independent, eliminând zonele calde sau zonele reci din încăpere.

Funcţionarea pe timp de noapte

La activarea din telecomandă a funcţionării pe timp de noapte, aparatului de aer condiționat va trece la următoarele setări:

  • Luminozitatea lămpii indicatoare a funcționării va deveni mai slabă.
  • Semnalul sonor va fi dezactivat.
  • Nivelul de zgomot al unităţii exterioare va scădea cu 3dB faţă de cel nominal.

Încălzire până la 10 grade Celsius

În timpul funcţionării în regim de încălzire, temperatura poate fi setată cu intervale de 1 grad până la 10 grade Celsius. Această funcție poate fi utilizată și cu programatorul săptămânal.

Funcţionare silenţioasă

Nivelul de zgomot al unității interioare poate ajunge până la 19dB pentru modelele LN25/35, oferind o ambianţă interioară liniştită.

Interfață Wi-Fi

Unitatea interioară este echipată cu o Interfață Wi-Fi într-un locaș special al unității. Acest lucru elimină necesitatea de a instala o interfață Wi-Fi independentă și, de asemenea, contribuie la aspectul frumos deoarece interfața este ascunsă.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Aparatele de aer condiționat premium Mitsubishi Electric din seria LN – Armonia perfectă a tuturor elementelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *