Aparate de aer conditionat cu inverter – in stoc!

Cu totii stim ca tehnologia inverter s-a impus in domeniul aparatelor de aer conditionat mai ales din nevoia de a reduce consumul de energie electrica. Inlocuirea vechilor aparate de aer conditionat cu invertere s-a facut rapid chiar prin restrictionarea comercializarii de catre Uniunea Europeana a unitatilor clasice astfel fiind martorii a poate celei mai rapide inlocuiri de tehnologii.

Cum acum pe piata e greu sa mai gasesti un aparat de aer conditionat clasic si preturile unitatilor cu inverter au scazut devenind din ce in  ce mai accesibile, alegerea intre achizitionarea uneia sau a celeilalte variante s-a simplificat considerabil. Conform politicii de mediu lansata de Romstal in acest an noi am ales aparatele de aer conditionat cu inverter. Dupa cum stiti deja sub brand propriu Romstal sunt comercializate produse de calitate la un pret accesibil aproape oricui. Este si cazul aparatelor de aer conditionat cu inverter Vision. Dupa centrale termice pe gaz si electrice, boilere, panouri solare sau sisteme de incalzire in pardoseala, a venit randul aparatelor de aer conditionat sa poarte aceasta denumire.

aparate de aer conditionat cu inverter

aparat de aer conditionatNoua gamă de aparate de aer condiţionat Romstal Vision prin tehnologia inverter de utimă generaţie are cel mai mic consum de energie. Conform ultimei directive europene (Directiva ErP din 2013– produse cu impact energetic) noile aparate de aer condiţionat Vision au fost certificate cu clasa energetică A+ la funcţionarea pe încălzire şi clasa A pe răcire.

Segmentul rezidential este acoperit de 4 modele de aparate de aer conditionat. Acestea acopera nivelele de putere clasice de 9000, 12 000, 18 000 si 24 000 btu. Alegerea unei unitati de aer conditionat potrivite spatiului ce trebuie racit/incalzit se face cu ajutorul consultantilor nostri specializati si special instruiti pentru a obtine eficienta maxima si confort sporit cu costuri minime.


aer conditionat panasonicIn completarea solutiei de racire oferita clientilor sai Romstal comercializeaza si aparate de aer conditionat produse sub un alt brand de renume mondial. E vorba de unitatile de aer conditionat Panasonic dotate deasemenea cu tehnologie inverter. Pretul acestora este potrivit numelui pe care il poarta iar oferta se bazeaza doar pe cele mai raspandite 2 modele.

Aparat de aer conditionat monosplit inverter panasonic, 9000 btu

Aparat de aer conditionat monosplit inverter panasonic, 12000 btu

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *