Amenajează-ți toată baia cu obiecte sanitare investind numai 999 de lei!

Aici, la Romstal, ți-am pregătit o serie de pachete promoționale care cuprind toate obiectele sanitare necesare într-o baie la prețuri reduse semnificativ! Aruncă o privire și alege un pachet excelent care cuprinde lavoar și accesorii, vas wc, capac și rezervor dar și o cadă generoasă cu bateria potrivită. Avem 5 componențe, cu tot ceea ce îți trebuie, la incredibilul preț de 999 de lei. Click pe linkurile de mai jos pentru a afla componența fiecărui pachet în parte!

PACHET ODISEEA

Suntem conștienți că fiecare baie are particularitățile ei de aceea am inclus căzi de 150 de cm și de 170 de cm. Toate produsele vin împreună cu accesoriile potrivite. La lavoar avem picior și baterie, pentru vasul de wc am adăugat rezervor și capac iar la cadă venim întotdeauna cu o baterie de efect și chiar și cu un set de duș, în cazul unuia dintre pachete.

În contextul situției actuale generată de epidemia de coronavirus, Romstal vă recomandă să comandați direct din magazinul nostru online pe www.romstal.ro. Produsele îți vor fi livrate rapid iar tu te vei putea apuca de montaj imediat.

Te vei bucura de o baie curată și elegantă dar mai ales funcțională! Bineînțeles, comandând aceste pachete obții avantaje client de neratat. Dacă ai comanda separat un lavoar de baie cu picior și baterie, vas wc împreună cu cele necesare, plus cadă, baterie și suport pentru aceasta vei observa că vei depăși semnificativ bariera de 999 de lei pe care noi am impus-o. Profită și comandă acum produse de calitate care asigură un efect estetic maxim și surprind prin funcționalitate crescută. Obiectele sanitare pe care le comercializăm au fost special conceput pentru a rezista cu brio o perioadă cât mai lungă de timp și să vă satisfacă toate gusturile.

Alege pachetul potrivit pentru tine și bucură-te de noul look al băii tale, unul dominat de designul modern care se adresează oamenilor cu personalitate deschiși la nou.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *