Amenajează-ți casa intr-un stil modern! Alege gresie și faianță de calitate din seria Carved de la Undefasa Spania

Romstal vă propune CARVED, serie de plăci ceramice deosebite create de Undefasa care vor pune în valoare fiecare colț al locuinței grație aspectului natural de piatră. Colecția vine cu plăci de gresie și faianță în culori neutre (Blanco, Gris, Pizarra, Duna) fiind potrivie pentru orice stil de amenajare.

Seria CarvedUNDEFASA vine cu experiența profesională, inovația tehnologică și know-how-ul și crează piese unice și de calitate superioară. Cei 50 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea plăcilor ceramice au dus la realizarea a mai mult de 150 de colecții ceramice comercializate în mai mult de 60 de țări de pe cinci continente. Adevărata provocare Undefasa este de a ajuta și chiar inspira clienții să proiecteze și să construiască case și spații în care ar dori să trăiască și să lucreze. Având în vedere acest obiectiv, misiunea constă în utilizarea inovației și a celei mai noi tehnologii în procesele de fabricație pentru a satisface cele mai recente tendințe estetice.

Seria Carved potrivită pentru proiectele contemporane aduce un plus de valoare oricărui spațiu în care va fi montată, fie că este vorba de locuințe, birouri sau spații comerciale. Plăcile de gresie și faianță Carved au o personalitate unică, îndeplinind cu succes cerințele utilizatorilor atât din punct de vedere al funcționalității cât și a designului. Alege să-ți acoperi podele și pereții cu plăci ceramice la modă, în conformitate cu noile tendințe din lumea designului interior și arhitecturii contemporane.

Filozofia Undefasa impune pastrarea unor standarde inalte de calitate in fiecare faza a procesului de productie ca o garantie de calitate pentru a raspunde asteptarilor clientilor: selectia materiilor prime, presa industriala, decorarea digitala, procesele de gatit, sortare si ambalare, împreună cu suportul tehnic și comercial oferit clienților.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *