Amenajează-ți baia cu pachetul de mobilier de baie Miriam la un super preț!

Doriți să vă transformați baia într-una practică și, în același timp, plină de eleganță? V-am pregătit un pachet Kroner Miriam format din bază lavoar cu sertar, lavoar, dulăpior cu oglindă și o coloană extrem de generoasă ca spațiu. Toate elementele se potrivesc perfect în orice baie modernă și sunt disponibile la un preț de numai 2745 de lei. Rezută o reducere de aproape 400 de lei, 3125 de lei fiind prețul total dacă ați achiziționa fiecare piesă separat.

Mobilier de baie MiriamBaza pentru lavoar din gama Miriam este un corp de mobilier foarte util. Designul acesteia este avantajat de liniile simple, dar pline de farmec și de nuanța specială de nuc. Corpul de mobilier de baie cu sertar se montează suspendat și inspiră eleganță prin formele sale simple. Este, de asemenea, foarte practic.

Baza nu poate fi completă fără un lavoar special din aceeași gamă. Vorbim despre un lavoar de calitate înaltă, din compozit, creat pentru cei care admiră luxul și rafinamentul. Simplitatea și eleganța lavoarului se potrivesc de minune în băile minimaliste, aerisite și îngrijite. Profitați de beneficiile pe care vi le va aduce materialul compozit al lavoarului. Acesta este mult mai ușor de curățat spre deosebire de suprafețele porțelanate deoarece este realizat dintr-un amestec special de marmură, granit și rășini speciale, care îi aduce un aspect lucios, dar care îl face și foarte rezistent. Suprafața lavoarului nu permite pătarea sau formarea depunerilor.

Mobilierul de baie nu ar fi complet fără dulăpiorul cu oglindă. Acesta este incredibil de spațios grație dimensiunilor de 100×66 cm. Veți putea depozita în spatele oglinzii toate elementele utilizate pentru igiena zilnică. De acum acestea nu vot mai sta însirate peste tot prin baie.

Nu în ultimul rând, pachetul este completat de o coloană elegantă și foarte eficientă. Ea se va monta suspendat, ceea ce o va face foarte practică și comod de utilizat. Este prevăzută cu două uși și vine în aceeași nuanță de nuc. Este foarte rezistentă la mediul din baie prezentând un risc foarte scăzut de deteriorare tocmai datorită prinderii pe perete departe de pardoseală. Adăugați un plus de eleganță și funcționalitate băii cu ajutorul unei coloane generoase ca spațiu de depozitare dar care atrage atenția si prin designul suplu și foarte atractiv.

Baia reprezintă o încăpere care denotă un plus de personalitate iar alegerea unui mobilier pentru baie potrivit este procesul esențial care schimbă look-ul acesteia. Mobilierul de baie Miriam reprezintă alegerea perfectă deoarece întrunește toate calitățile necesare unui mobilier modern.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *