Amenajari interioare cu obiecte sanitare Roca

Colecția The Gap combină perfect obiectele ceramice cu piesele de mobilier oferind astfel o multitudine de soluții funcționale și estetice pentru spațiul dumneavoastră de baie. Eficiența este punctul for te al colecției The Gap: un exemplu în acest sens fiind vasul wc compact care măsoară doar 60 cm și include un rezervor și mecanism cu dublă acționare de doar 2/4 litri. Piesele de mobilier sunt compacte și practice, permițându-vă să optimizați spațiul disponibil. În același timp, finisajele sunt elegante și moderne.

amenajari obiecte sanitare the gapColecția Nexo are la bază fuziunea a două concepte aparent opuse, design-ul și prețul accesibil, fiind proiectată pentru o gamă variată de potențiali cumparători. Produsele compacte, mici și cu un design perfect, conferă o notă de modernitate atunci când sunt amplasate în spațiile de baie de dimensiuni reduse.

amenajare baie sanitare roca

Victoria este o colecție tradițională pentru spații clasice. Elementele sale continuă să ne ofere confortul soluțiilor verificate pentru amenajari ce nu se demodeaza in timp.

obiecte sanitare amenajare interioare

Inovația și tehnologia îşi unesc “forţele” pentru a asigura o formă sustenabilă a progresului. În spiritul protejării mediului şi al promovării unui stil de viaţă avangardist, W+W combină economia de apă, cu optimizarea spațiului de baie. Sistemul său inovator filtrează apa din lavoar pentru a o reutiliza în vasul de toaletă. Unic, diferit și original, W+W este expresia design-ului, a eleganței și a sustenabilităţii în spaţiul modern de baie. Proiectat de arhitectii Gabriele şi Oscar Buratti, produsul inovator W+W se bucură de recunoaştere la nivel internaţional, fapt atestat şi prin numeroasele premii obţinute chiar de la lansarea sa, din 2009. W + W se remarcă deopotrivă prin stilul avangardist şi finisajele de calitate, precum şi prin grija faţă de mediul înconjurător. Datorită sistemului de reutilizare a apei din lavoar în vasul de toaletă se ajunge la economisirea a peste 60% din apa folosită în mod frecvent la acţionarea mecanismului obişnuit, de 6 litri, al vasului de toaletă. Acest procent se traduce printr-o economie de peste 25.000 litri/an pentru o familie compusă din 4 membri. În plus, bateria produsului W + W are un consum redus de apă (numai 8L/minut) şi deschidere automată pentru apa rece, favorizând astfel reducerea resurselor implicate pentru încălzirea inutilă a apei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *