Amenajarea băii este acum mai ieftină! Ai reduceri de până la 55% la obiecte sanitare Kolo

Actualizat la 6 July, 2020 at 10:50 am

Profită de oferta Romstal și ia-ți acum cabine de duș, pereți laterali de duș, diverse modele de mobilier de baie sau obiecte sanitare din ceramică (lavoar, vas wc, pisoar, bideu) Kolo cu prețuri reduse cu 55%. Vorbim despre un brand cu o vastă și îndelungată experienţă pe piaţă care garantează cel mai înalt standard de calitate.Reduceri sanitare Kolo

Ai o baie mică pe care vrei să ți-o amenajezi așa cum îți dorești? Îți punem la dispoziție diverse modele de sanitare care să se potrivească perfect dorințelor tale. Acestea beneficiază de cele mai noi tehnologii de pe piață. Astfel, elemente precum tehnologia Rimfree®, WC fără ramă, o soluţie specială care satisface și cele mai exigente cerinţe de igienă va fi de acum ușor de implementat la un preț redus.

Când vine vorba de economie nu ne referim doar la prețul redus. Obiectele sanitare te vor ajuta să faci economii importante de-a lungul timpului. De exemplu avem urinale cu sistem economic de spălare sau wc-uri care definesc noi standarde și oferă reducerea semnificativă a consumului de apă.

Alege modelele potrivite stilului tău de amenajare. Astfel îți creezi rapid, eficient si economic baia visurilor tale. Vei fi uimit de designul modern al produselor dar si mai mult de performanţa obținută din punct de vedere funcţional. Bucură-te de un grad sporit de confort cu a noastră colecție de obiecte sanitare destinate bailor mici

Realizate din cele mai bune materiale ele oferă multiple oportunităţi de amenajare, putând fi integrate cu ușurinţă în orice cameră de baie. Nu uita, stocul este limitat! Grăbește-te și mobilează-ți baia cu produse de încredere Kolo care sporesc total confortul.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 725 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *