Ambientul lunii octombrie 2015

Actualizat la 20 August, 2019 at 09:12 am

Luna aceasta propunem cateva serii noi de gresie si faianta de la producatorul Undefasa.

SERIA STATUARIO

Serie lansata de Undefasa in toamna 2014 , format 20×60 , suprafata lucioasa , imitatie de marmura . De remarcat este decorul Infinity Yellow Box ce se vinde la m2. Gresia Statuario format 41×41 este pasta rosie , se foloseste numai pt amenajari interioare. La aceasta serie daca suprafata de gresie este destul de generoasa se poate recomanda ca alternativa gresia Carrara format 60×60, portelanata , suprafata mata. Pt living gresia Carrara 60×60 se poate combina cu gresia tip decor Antico Carrara 60×60 ( se vinde la m2 ) pt a delimina o anumita suprafata. Decorul Mosaico Diana Negro 30×30 se vinde la bucata , se aplica pe perete si se recomanda pt placarea zonelor ce dorim sa le scoatem in evidenta.

marmoles
white marbles

SERIA TUCAN 20X60

Serie lansata de Undefasa in toamna 2014 , format 20×60 , suprafata lucioasa , gama de culori variata. Se poate recomanda atat pt amenajare baie cat si bucatarie , gratie decorurilor existente in aceasta serie ( Eden-2 si Cosmo-3 ) , aceste decoruri se vand la set. Gresia este pasta rosie , se recomanda numai pt utilizare la interior.

tucan

SERIA ATLANTA

Serie lansata de Undefasa in primavara 2015 , format 20×60 , mata. De stoc vor fi culorile Blanco + Gris. Gresia este pasta rosie se recomanda utilizarea ei numai la interior. Decorul Patchwork se vinde la m2 ( nu la bucata ) , acest decor contine 3 piese distincte ce se pot gasi intr o cutie ( respectiv 10 bucati) , proportia celor trei modele intr o cutie este aleatorie si are loc in procesul de productie , deci nu se pot alege anumite modele pt acest decor.

atlanta

SERIA COLORMATT 25X75

Serie lansata de Undefasa in toamna 2014 , format 25×75 , in relief , are suprafata structurata.

colormatt


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *