Alegeți țeava multistrat PERT – AL – PERT pentru un sistem de încălzire în pardoseală eficient și sigur

Actualizat la 20 August, 2019 at 02:27 pm

Încălzirea în pardoseală a captat tot mai mult atenția populației fiind un sistem din ce în ce mai întâlnit in casele românilor. Acest lucru se datorează exclusiv avantajelor pe care acest sistem le aduce odată cu punerea în funcțiune. El se bazează pe principiul că pardoseala devine elementul radiant care propagă căldura de jos în sus în toată încăperea reușind să încălzească locuința mult mai rapid decât radiatoarele convenționale. În cadrul acestui sistem căldura este transmisă prin tuburi către șapa de beton a pardoselii care la rândul ei o degajă către încăpere. Una dintre soluțiile demne de luat în seamă este reprezentată de țeava multistrat PERT – AL – PERT de la FIRAT Plastik.

teava-multistrat-pert-al-pert-d

Teava FIRAT multistrat PERT – AL – PERT, este utilizata pentru aplicatii de apa calda si apa rece si pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Calitatea cea mai importanta a tevii, foarte utila in timpul lucrului, este posibilitatea de incovoiere manuala in diferite forme, fara aparitia fenomenului de arc elastic.

Teava PERT – AL – PERT este obtinuta prin tehnica de sudare speciala, numita „Tungsten Inert Gas”. Aceasta tehnologie este considerata a fi o dezvoltare foarte importanta a industriei maselor plastice, in ultimii ani. Aceasta metoda presupune indoirea stratului de aluminiu pe stratul de PERT (polietilena cu rezistenta sporita la temperatura inalta), apoi fixarea acestora prin sudare cap la cap cu arc electric.

Caracteristici specifice:

– durata mare de viata;

– conductivitate termica scazuta;

– rezistenta mare la temperaturi ridicate;

– rezistenta ridicata impotriva coroziunii.

Tevile FIRAT PE-RT / Al / PE-RT sunt produse in conformitate cu Standardul German SKZ HR 3.12.

teava incalzire in pardoseala

Așadar este momentul să profitați de avantajele acestui sistem de incalzire! Veți scăpa total de radiatoare și veți putea amenaja mult mai ușor toate încăperile. Încălzirea locuinței se va face uniform sporind simțitor confortul dumneavostră.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *