Alegeți sistemele de irigații de la Romstal pentru a vă revigora grădina sau culturile agricole

Actualizat la 20 August, 2019 at 02:01 pm

Pentru a dispune cât mai multă vreme de grădini frumos amenajate sau de culturi agricole sănătoase este nevoie ca acestea să fie constant întreținute și irigate. În special vara, este nevoie să găsim soluții la îndemână care să facă această udare o sarcină facilă. La Romstal găsiți tot ceea ce vă este necesar pentru a crea un mediu propice dezvoltării plantelor dumneavoastră. Aici puteți achiziționa automatizări, aspersoare, duze, țeavă irigații, electrovane, fitinguri și alte accesorii pentru irigații.

Teava si fitinguri PEID

Din cauza căldurii excesive de cele mai multe ori nu este indicat să udăm plantele în modul tradițional, cu furtunul, din cauza riscului de insolație sau efort prelungit. În plus, de foarte multe ori nu dispunem de timpul necesar pentru această activitate. Vă recomandăm un programator special pentru circuitele de irigare din zone rezidențiale sau comerciale. Programatorul are în alcătuirea lui o carcasă pentru a fi montat în exterior și afișaj LED. Un programator are prevăzute mai multe tipuri de programe și funcții pentru a fi reglat în funcție de necesități. Puteți opta pentru mai multe programe independente și să setați mecanismul pentru o durată de funcționare îndelungată. Aveți posibilitatea de a seta programatorul pentru a porni mai multe zile și de asemenea pentru a regla consumul apei între 10% și 200%. Astfel, în funcție de vremea de afară, veți asigura necesarul de apă pentru udarea suprafețelor respective fără un consum inutil.

Sisteme de irigatii

Cum irigarea este o parte importantă pentru orice cultură vă recomandăm, în perioadele secetoase, să asigurați necesarul de apă pentru ca orice producție să prospere. Fie că este vorba de arii întregi de culturi sau diverși arbuști, puteți utiliza duze cu debit reglabil de la Romstal.

Acestea se instalează alături de țevi fixe, funcționând și fără aspersor. Înălțimea de udare este ridicată, acoperind astfel o suprafață cât mai mare. Activitățile agricole nu se pot desfășura în lipsa unei irigări corespunzătoarea a culturilor. Investind în echipamente și accesorii de calitate superioară, vă asigurați șanse tot mai mari pentru a obține producții maxime.

Sistemele de irigare sunt foarte eficiente, practice și indispensabile pentru orice producător agricol. Acestea vă ajută să depuneți mult mai puțin efort, să petreceți mai puțin timp muncind și să obțineți rezultate mult mai satisfăcătoare. Produsele garantează rezistența și durabilitatea acestora, fiind concepute pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Aspersoare Romstal

Utilizând sistemele de irigație potrivite veți asigura hidratarea propice bunei dezvoltări a plantelor pentru a culege cele mai bune roade. Sistemele de irigare pot fi instalate oriunde aveți nevoie. Culturile mari vor beneficia de aportul necesar de apă pentru a produce cantitățile așteptate de recolte.

Țeava de irigație are de asemenea un rol foarte important în sistemul de irigare. Pentru culturile dumneavoastră va recomandăm țeava întrebuințată în cadrul sistemelor de irigare prin picurare. Aceasta este ușor de întreținut și de utilizat, tot ce trebuie să facem fiind să o întindem pe fiecare rând individual, iar întregul proces de irigare se va desfășura automat. Udarea prin picurare are o mulțime de avantaje și se pretează pentru foarte multe tipuri de culturi, în special pentru culturile de legume.

Irigatii - Sistem picurare

Distribuția apei se realizează prin micile orificii aflate de-a lungul țevii. Acestea se află la o distanță de constantă, astfel este indicat să ținem cont de acest aspect pentru ca și plantele să se afle la aceiași distanță de-a lungul rândului. În acest fel apa va ajunge direct la rădăcina fiecărei plante, fără să mai fie irosită împrejur. Plantele sunt tratate mult mai adecvat nevoilor lor, deoarece apa nu ajunge și pe frunze sau tulpină. În acest fel sunt prevenite multe boli cauzate de umezeala excesivă.

Udarea prin picurare este o modalitate foarte eficientă pentru asigurarea aportului de apă necesar culturilor. Apa este utilizată în modul cel mai optim, fiind folosită strict pentru a uda zona vizată, fără să se mai piardă cantități importante de apă pe lângă. În plus, se pot folosi tratamente și îngrășăminte lichide odată cu apa, reducându-se astfel numărul activităților.

Un alt element important când vine vorba de irigare este aspersorul. Aspersorul este indicat pentru irigarea culturilor și terenurilor vaste, funcționând printr-un mecanism de tip pop-up. Acesta are o rază de acțiune reglabilă. Poate fi utilizat atât pentru terenuri agricole, cât și pentru terenuri de agrement. Este făcut să reziste condițiilor de mediu exterior și chiar actelor de vandalism, fiind foarte rezistent și fiabil.

Irigarea terenurilor este necesară pentru a menține starea acestora, fiind o modalitate comodă și eficientă pentru udarea plantelor sau gazonului. Cu ajutorul unui sistem de irigare bazat pe aspersoare vom obține multe beneficii și rezultate.

Accesorii Irigatii

Aspersorul este ideal pentru irigații deoarece elimină efortul fizic pe care ar trebui să-l depunem pentru udarea cu regularitate. Deoarece are un mecanism prin care îl putem programa, aspersorul face practic întreaga muncă fără să fie nevoie de intervenția noastră. Acesta poate porni și se poate opri în funcție de setări.

Investiția în sisteme de irigare este rentabilă și ne ajută să economisim. Cu siguranță că prin udarea regulată, la timpul potrivit, vom beneficia de rezultate foarte bune, ceea ce face ca irigarea să merite investiția. În plus, utilizând un astfel de sistem vom putea monitoriza cu precizie cantitățile de apă utilizate și vom putea evita risipa de apă. Astfel vom economisi eficient, utilizând doar cât este necesar.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *